Inne

Moderator: Emyl

Awatar użytkownika
pawcio
Posty: 22577
Rejestracja: 16 gru 2005, 13:53
Lokalizacja: Os. Wilga
Kontakt:

Re: Inne

Post autor: pawcio » 09 lis 2017, 10:13

Ciasteczka?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 09 lis 2017, 10:43

Nie prowadzi. Odśwież.

Awatar użytkownika
yavorius
Posty: 2331
Rejestracja: 13 cze 2007, 15:11
Lokalizacja: Prosto i w czwartek w prawo

Post autor: yavorius » 09 lis 2017, 11:07

Hmmm, na IE prowadzi, na Chromie również. CTRL+F5. Ciasto wyczyszczone na IE.


O, dopiero po szóstej próbie zadziałało. Dzięki.
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 09 lis 2017, 11:36

Ctrl+Shift+R następnym razem. F5 odświeża czasem z pamięci.

Awatar użytkownika
TranslatorPS
Posty: 364
Rejestracja: 16 sie 2012, 20:11
Lokalizacja: 東武東上線、志木駅

Post autor: TranslatorPS » 04 wrz 2018, 15:12

Nie wiem czy forum zgłupiało do reszty, czy co, ale:

Zegar jest skitrany, pokazuje mi się jakieś 28-29 minut do przodu względem stanu faktycznego.

Jeden post się wrzucił, po czym zniknął. Nieważne, post jest.
I sukcesem chyba nazwę, że mi się zmieniła strefa czasowa w ustawieniach.
Ten od cyferek i tłumaczeń.
Ostatni manual miejski: Kraków 118 > 119-08, 3.09.2017
Ostatni wysokopodłogowy miejski: Budapest BPO-424 > 85/F17, 14.09.2017
Ostatni pod banderą ZTM: 1450+1449 > 2/4, 21.08.2018
Rozkłady służbowe z Dublina, bo dawno nie aktualizowałem warszawskich i nie ma już sensu ich reklamować... ;]

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło
Posty: 24359
Rejestracja: 10 gru 2005, 12:34
Lokalizacja: закрыт пятый год за углом ресторан
Kontakt:

Post autor: fik » 04 wrz 2018, 15:24

To nie jest 28 minut do przodu, tylko Emyl ustawił czas lubelski.
#870f57

Nie śpię, bo chrumchrumchrum tabelki z rozkładem

I've explored you with the detachment of an analyst
But most nights we've raided the same kingdoms

And none of our secrets are physical now

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 04 wrz 2018, 15:40

Dokładnie tak.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 04 wrz 2018, 15:48

Tylko że niestety to nie ja. Coś grzebią w serwerze chyba, bo to czas php jest kopnięty.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 04 wrz 2018, 17:42

I wróciliśmy do czasu mazowieckiego :p

ikarus
Posty: 2307
Rejestracja: 22 mar 2006, 13:21
Lokalizacja: Warszawa--->Gocław
Kontakt:

Post autor: ikarus » 29 wrz 2018, 21:36

Wchodząc na adres www.wawkom.waw.pl/forum/ można zobaczyć , że forum w przerwie serwisowej, gdy wejdę i podam konkretny temat na forum to forum działa normalnie stąd możliwe że część użytowników widzi że forum nadal jest aktualizowane.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 29 wrz 2018, 22:26

Nie mam wpływu na dane zmagazynowane przez przeglądarkę.

ikarus
Posty: 2307
Rejestracja: 22 mar 2006, 13:21
Lokalizacja: Warszawa--->Gocław
Kontakt:

Post autor: ikarus » 29 wrz 2018, 23:05

Dziękuję za pomoc i informacje.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 29 wrz 2018, 23:26

Generalnie jeśli zdarzają się takie rzeczy, to trzeba ctrl+shift+r. Za każdym razem o przerwach technicznych (rozpoczęcie i zakończenie) w miarę możliwości piszę też na fb ;)

Awatar użytkownika
vernalisadonis
Posty: 2366
Rejestracja: 03 cze 2012, 13:12
Lokalizacja: Góra Kalwaria
Kontakt:

Post autor: vernalisadonis » 30 wrz 2018, 0:38

A czy można zrobić tak, żeby "przycisk" nowe posty, nieprzeczytane posty, ect, były widoczne, tak jak wcześniej? Teraz trzeba klikać w "przycisk" więcej, żeby to rozwinąć i dopiero jest.
Vernalisadonis
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5428
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 30 wrz 2018, 10:52

Można, ale trzeba poczekać :p

ODPOWIEDZ