Trasa Łazienkowska i nie tylko
Re: Trasa Łazienkowska i nie tylko
Nie. Póki co podtrzymano obowiązywanie trasy wprowadzonej dwa lata temu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Stop w weekend działał. Buspas na dole częściowo wytarty. Ogólnie jest jeszcze burdel przy Rozdrożu, gdzie dosłownie na 5 metrów znika buspas.
ŁK
A przystanek pod placem to już na swoim miejscu? Inna sprawa że tam normalnie i tak są w przekroju 4 pasy, więc nawet jak jeden zajmie przystanek, to nadal można miec 2 pasy + buspas.

Przystanek to jedno, a drugie to schody. Ale i tak nie widać powodu istnienia tej zwężki samochodowej.
ŁK
Ostatnio przez parę dni patrzyłem w różnych godzinach na opóźnienia. Rekordzistą była linia 141, która w zasadzie zawsze miała opóźnienia i dotyczyło to praktycznie wszystkich brygad. Czy przyczyną jest tutaj Trasa Łazienkowska i zjazd na Wisłostradę czy są jakieś inne powody? Na początku myślałem że może Dolna powoduje takie opóźnienia, ale 172 trzymało się dużo lepiej.
Żwirki i Wigury, Dolna, Wisłostrada, Trasa Łazienkowska.
172 ma chyba lepsze postoje.
172 ma chyba lepsze postoje.
ŁK

Chełmska i Czerniakowska.Georg pisze: ↑41 min temuOstatnio przez parę dni patrzyłem w różnych godzinach na opóźnienia. Rekordzistą była linia 141, która w zasadzie zawsze miała opóźnienia i dotyczyło to praktycznie wszystkich brygad. Czy przyczyną jest tutaj Trasa Łazienkowska i zjazd na Wisłostradę czy są jakieś inne powody? Na początku myślałem że może Dolna powoduje takie opóźnienia, ale 172 trzymało się dużo lepiej.
Na Dolnej autobusy łapią "tylko" po 10-15 min opóźnienia.