Jest jeszcze kurs o 23:34 i 0:14.
Zmiany od listopada 2023
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niech jedzą ciasteczka, tfu - jeżdżą taksówkami!

(ja wciąż nie rozumiem czemu dla linii 2 ułożono i rozwieszono RJ, a nie zrobiono tego dla innych linii)
(ja wciąż nie rozumiem czemu dla linii 2 ułożono i rozwieszono RJ, a nie zrobiono tego dla innych linii)
Bo tylko 2 ma wycięte kursy. W pozostałych przypadkach trasa zjazdu, która była dla pasażera patrzącego w papierowy rozkład tajemnicą, dalej tą tajemnicą pozostaje.
Dla 1 nowe karteczki za dwa dni pojawić się powinny, bo pojawią się różnice w zjazdach na odcinku po trasie. Dla 4 i 18 z punktu widzenia obowiązujących karteczek zmiany są bez znaczenia.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A to na 1 będą jakieś większe zmiany oprócz tego że na Grunwaldzkim skręci w lewo? W rozkładach widać tylko trasę przez Broniewskiego...
1 od wtorku będzie jechać do Ronda Starzyńskiego i dalej Jagiellońska, WZ, Femina, JPII, Broniewskiego...

Nie zmieniła, tylko widać jest publikowana etapami.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Super, że w poniedziałek zostanie wrzucony komunikat (albo i nie, bo wersja uniwersalna już jest) oraz zostaną wgrane rozkłady. Bo kto się domyśli, że zmiana będzie z poniedziałku na wtorek.
23:32 511 a potem przesiadka na N13 pod ratuszem
A 0:14 nie przychodzi mi nic do głowy, poza czekaniem na opóźniony kurs na N01 z 0:25..