517 z Niedźwiadka na Derby? Czaaad

Moderator: Wiliam
517 z Niedźwiadka na Derby? Czaaad
Już 517 bym zostawił, ale 521 ma odpowiednią częstotliwość.Emyl pisze:Zamiast 25 zawsze można przywrócić 517 na Targówek, wtedy i 160 łatwiej będzie udupić
No już bez Falenicy wtedypawcio pisze:Ale jak jednocześnie obsłużyć Falenicę Targówek i Szczęliwice? To znaczy funkcjonalnie 521 już żaden absurd nie zaszkodzi, ale póki co przynajmniej kreska na mapie wygląda w miarę rozsądnie.
Nie wiem, jaki termin "wy" macie, ja znam jeden i wciąz aktualny.
Cokolwiek tam wyczarują, idealna okazja, żeby wreszcie skierować tam 119 i uruchomić 130 na trasie przez Idzikowskiego. Trzymając się infrastruktury, przystanki są tam już gotowe po obu stronach, czy dalej tylko po jednej?TGM pisze: ↑11 sie 2022, 16:30https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/ ... en-6065591
Bus-pas na Dolnej![]()
![]()
Czekanie półtora roku od wybudowania koniecznej infrastruktury również nie jest najlepszym pomysłem, choć w Warszawie to nic nowego.
No i przypominam, że przez Goworka jest oficjalny objazd TŁ, więc na Idzikowskiego będą i ci ludzie uciekać… Notabene zrobili 2 pasy z TŁ w prawo w Waryńskiego, kompletnie puste zazwyczaj, a do skrętu w Goworka z 3 zostanie 1.Glonojad pisze:Wydaje mi się, że uruchamianie autobusu akurat w momencie, gdyby będą na Idzikowskiego uciekali kierowcy z Sobieskiego jest mało trafionym pomysłem.