Inne

Moderator: Emyl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło
Posty: 24583
Rejestracja: 10 gru 2005, 12:34
Lokalizacja: закрыт пятый год за углом ресторан
Kontakt:

Re: Inne

Post autor: fik » 17 paź 2018, 10:38

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paul999/mention/event/main_listener.php on line 381: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 1836: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3291)

Po wysłaniu tego posta (i niniejszego też).
#870f57

Nie śpię, bo chrumchrumchrum tabelki z rozkładem

I've explored you with the detachment of an analyst
But most nights we've raided the same kingdoms

And none of our secrets are physical now

Awatar użytkownika
TranslatorPS
Posty: 384
Rejestracja: 16 sie 2012, 20:11
Lokalizacja: 東武東上線、志木駅

Post autor: TranslatorPS » 17 paź 2018, 16:29

Ostatnio i mi się to zdarzyło, cofnąwszy się post był już wysłany i dostałem monit, żeby sprawdzić właśnie dodany przez kogoś post zanim dodam swój :)

EDIT: O, i znowu :D
Ten od cyferek i tłumaczeń.
Ostatni manual miejski: Kraków 118 > 119-08, 3.09.2017
Ostatni wysokopodłogowy miejski: Budapest BPO-424 > 85/F17, 14.09.2017
Ostatni pod banderą ZTM: 1450+1449 > 2/4, 21.08.2018
Rozkłady służbowe z Dublina, bo dawno nie aktualizowałem warszawskich i nie ma już sensu ich reklamować... ;]

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 18 paź 2018, 11:53

Wyłączyłem rozszerzenie. Jakiś efekt?
(to znaczy: dajcie znać, jeśli znowu wystąpi ten fackup)

dev
Posty: 641
Rejestracja: 01 lut 2010, 18:17

Post autor: dev » 05 gru 2018, 13:24

Przy logowaniu albo wysyłaniu posta pisze mi że nie ma takiej strony. Wynika to z tego, że do adresu strony dodaje port 80 tj. https://wawkom.waw.pl:80 - nie wiem czemu. Jak to usunę to jest okej

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 05 gru 2018, 15:05

Wczoraj włączyłem certyfikat SSL i jeszcze są choroby wieku dziecięcego :p Dzięki za cynk.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 05 gru 2018, 15:07

Już powinno być git.

ikarus
Posty: 2316
Rejestracja: 22 mar 2006, 13:21
Lokalizacja: Warszawa--->Gocław
Kontakt:

Post autor: ikarus » 16 gru 2018, 21:29

Ostatnio gdy wchodziłem pojawił się komunikat:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus

JacekM
Śnieżynka
Posty: 10104
Rejestracja: 15 gru 2005, 14:23
Lokalizacja: OX11

Post autor: JacekM » 22 mar 2019, 17:38

Nie jest to jakiś poważny błąd, bardziej coś upierdliwego. Kliknięcie na logo albo odnośnik do strony głównej prowadzi pustej strony, strona główna pojawia się dopiero po odświeżeniu - wtedy zmienia się także jej adres (patrz załącznik).
Zrzut ekranu 2019-03-22 o 16.34.41.png
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » 23 mar 2019, 11:35

A to bardzo dziwne, ktoś jeszcze tak ma?

JacekM
Śnieżynka
Posty: 10104
Rejestracja: 15 gru 2005, 14:23
Lokalizacja: OX11

Post autor: JacekM » 23 mar 2019, 22:09

Teraz już działa dobrze.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » wczoraj, 12:13

Ale ja nawet palcem nie kiwnąłem. Więc pewnie glicz po twojej stronie :)

Awatar użytkownika
TranslatorPS
Posty: 384
Rejestracja: 16 sie 2012, 20:11
Lokalizacja: 東武東上線、志木駅

Post autor: TranslatorPS » wczoraj, 14:42

Ja też miałem ten adres /$1 i automatyczne przeładowanie strony zanim tenże adres zaskoczył - i faktycznie od dzisiaj ten dolar przestał się pojawiać, teraz forum na stronie głównej funkcjonuje mi bezpośrednio pod wawkom.waw.pl bez ukośnika na końcu.
Ten od cyferek i tłumaczeń.
Ostatni manual miejski: Kraków 118 > 119-08, 3.09.2017
Ostatni wysokopodłogowy miejski: Budapest BPO-424 > 85/F17, 14.09.2017
Ostatni pod banderą ZTM: 1450+1449 > 2/4, 21.08.2018
Rozkłady służbowe z Dublina, bo dawno nie aktualizowałem warszawskich i nie ma już sensu ich reklamować... ;]

Yelonker
Posty: 345
Rejestracja: 12 lis 2017, 2:53
Lokalizacja: Hala Wola

Post autor: Yelonker » wczoraj, 17:19

Również tak miałem, przeszło samo z tydzień temu.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 5508
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: M1 ▸ Blutspender Platz
Kontakt:

Post autor: Emyl » wczoraj, 18:46

Crazy.

ODPOWIEDZ