Profile

Moderator: Emyl

Autobus Czerwon
Posty: 3385
Rejestracja: 08 sie 2011, 23:20
Lokalizacja: Stary Mokotów
Kontakt:

Profile

Post autor: Autobus Czerwon » 10 mar 2015, 17:04

Problem powrócił znowu, teraz jeszcze z dużym avatarem.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 17:18

Czy tylko mnie wyświetla się w jego profilu "liczba postów: 0" ? O.o

Autobus Czerwon
Posty: 3385
Rejestracja: 08 sie 2011, 23:20
Lokalizacja: Stary Mokotów
Kontakt:

Post autor: Autobus Czerwon » 10 mar 2015, 17:28

Mi również.

primoż
Posty: 2933
Rejestracja: 24 gru 2010, 0:57
Lokalizacja: z pól kartoflanych

Post autor: primoż » 10 mar 2015, 17:30

Emyl pisze:Czy tylko mnie wyświetla się w jego profilu "liczba postów: 0" ? O.o
A to nie jest tak, że posty na OB nie liczą się do ogólnej liczby postów?

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 17:32

Pierwsze słyszę.

primoż
Posty: 2933
Rejestracja: 24 gru 2010, 0:57
Lokalizacja: z pól kartoflanych

Post autor: primoż » 10 mar 2015, 17:36

Za poprzedniej wersji forum też miał zero postów.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 17:46

Jakiś błąd. Manualnie sprawdziłem poprawną wartość i dopisałem ją w bazie. Ciekawe, czy będzie się nabijać teraz :p

MichalJ
Posty: 15236
Rejestracja: 12 kwie 2010, 19:33

Post autor: MichalJ » 10 mar 2015, 17:47

Autobus Czerwon pisze:Problem powrócił znowu, teraz jeszcze z dużym avatarem.
Nie lepiej to w ogóle globalnie wyłączyć? :)

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 17:53

Podpis może zawierać zewnętrzny obrazek, a ponieważ wielu użytkowników korzysta z tej opcji, to nie zamierzam jej wyłączać.

MichalJ
Posty: 15236
Rejestracja: 12 kwie 2010, 19:33

Post autor: MichalJ » 10 mar 2015, 17:56

Da się, tylko nie zamierzasz. :)

Ja bym w ogóle podpisy wyłączył, no ale to nie moje forum.

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 17:58

Chodziło mje o to, że nie da się zrobić tak, że wyłączę, a to nie wpłynie na już istniejące podpisy. Ale się pospieszyłem z wysyłką posta :p

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka
Posty: 36167
Rejestracja: 13 gru 2005, 14:08
Lokalizacja: Gdzieś tam na północy...

Post autor: Bastian » 10 mar 2015, 18:06

Emyl pisze:Pierwsze słyszę.
Od prawie samego początku forum tak było. Specjalnie :P
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Emyl
Podrzędne Chamidło
Posty: 6655
Rejestracja: 13 wrz 2009, 16:34
Lokalizacja: E91 ▸ Sbarascherstr.
Kontakt:

Post autor: Emyl » 10 mar 2015, 18:23

UPS, a mnie podbija liczbę, jak coś tam piszę :P

Piter232
Posty: 434
Rejestracja: 03 gru 2010, 18:27
Lokalizacja: Wilanów

Post autor: Piter232 » 24 mar 2015, 22:12

Nie wiem, czy dobry temat, ale myślę, że informacja się przyda, bo chyba świadomość jej wśród użytkowników jest dość mała.

Kiedy wejdziemy do panelu zarządzania kontem, w ostatniej zakładce, "Przyjaciele i wrogowie", w grupie "Wrogowie" możemy ustawić użytkowników, których posty będą się domyślnie nie wyświetlały.

Może to sporej grupie osób ułatwić domyślne ignorowanie niektórych osób (po rozwinięciu posty mogą nadal być wyświetlane) i uniknięcie niepotrzebnych przepychanek doprowadzających do zamykania całkiem wartościowych tematów.

Awatar użytkownika
Czotyk
Posty: 2285
Rejestracja: 02 paź 2010, 23:03
Lokalizacja: Warszawa Grochów

Post autor: Czotyk » 31 mar 2015, 18:01

Czy tylko mnie zamiast avatara Walasa wyświetla się napis "avatar użytkownika"? Tylko u niego tak się wyświetla, inne avatary się normalnie pokazują. Dziwi mnie to, bo avatary są wgrywane a nie wyświetlane z innych stron metodą "wklej link do obrazka" więc albo wszystkie powinny działać albo wszystkie powinny być zjechane... chyba :P

http://s19.postimg.org/r5oxk0k83/walas.jpg
Obrazek
^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...

ODPOWIEDZ