Profile
Moderator: Emyl
- fik
- Naczelne Chamidło
Przypominam szanownym użytkownikom, iż:
a) zabrania się używać w podpisach czcionki o rozmiarze większym niż 12
b) zabrania się używać w podpisach czcionki o kolorze czerwonym
c) zbyt dużych (>400x50px) obrazków też nie używamy
d) i bardzo migających animowanych gifów
W przypadku niezastosowania się karą będzie edycja podpisu przez admina do ogólnie przyjętych standardów; w przypadku recydywy - wyłączenie możliwości używania sygnaturek i/lub punkty karne.
a) zabrania się używać w podpisach czcionki o rozmiarze większym niż 12
b) zabrania się używać w podpisach czcionki o kolorze czerwonym
c) zbyt dużych (>400x50px) obrazków też nie używamy
d) i bardzo migających animowanych gifów
W przypadku niezastosowania się karą będzie edycja podpisu przez admina do ogólnie przyjętych standardów; w przypadku recydywy - wyłączenie możliwości używania sygnaturek i/lub punkty karne.
we. will. not. sing. in. your. damn. parade.
kolega świętszy od papieża? podpis jest odpowiednio mały, nie koliduje z żadnym punktem wspomnianym powyżej. O co chodzi? 
aa do bycia fanem tej firmy przekonała mnie reklama z WOT-u sprzed kilku lat, w której to niejacy państwo Stefaniakowie wzięli udział w "teście życia" okien pancernych z użyciem broni kapiszonowej.
Poza tym kto powiedział, że to firma z ulicy Marsa... na makiecie nie mam takowej
http://img260.imageshack.us/img260/6456/dsc01096m.jpg

aa do bycia fanem tej firmy przekonała mnie reklama z WOT-u sprzed kilku lat, w której to niejacy państwo Stefaniakowie wzięli udział w "teście życia" okien pancernych z użyciem broni kapiszonowej.
Poza tym kto powiedział, że to firma z ulicy Marsa... na makiecie nie mam takowej

http://img260.imageshack.us/img260/6456/dsc01096m.jpg
blam blam blam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Będą.Gronostaj pisze:Czy jak kogoś ignoruję, to będą do mnie przychodziły pw od tej osoby?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A taki obrazek nie jest przypadkiem zbyt duży?fik pisze:c) zbyt dużych obrazków też nie używamy
viewtopic.php?p=503046#503046