Wypadki i awarie - 2016
Moderator: vernalisadonis
To na czym polegał ten zły stan techniczny?
Wycieki płynów eksploatacyjnych.
Świeżo po przeglądzie technicznym?
Wybacz, ale nikt nie obligował mnie do bycia w jakimkolwiek stopniu życzliwym do kogokolwiek na forum.Wiliam pisze:O to mi chodzi. Twoje obserwacje nie są sprzeczne z faktami które opisał Domas. Trochę życzliwości...
Nie wiem.alojz pisze:Świeżo po przeglądzie technicznym?
5556 pisze:Z cyklu wypadki tramwajowe: dzisiejszego poranka zderzenie 20-tki z osobówką na Młynarskiej
1390+1386 9/20 - poszkodowana kierująca samochodem.
5556 pisze:9-tki z osobówką przy Rondzie Waszyngtona
3643 18/24 - bez rannych
2018+2019 3/25 - draśnięcie z lusterkiem Peugota, bez rannych.5556 pisze:a po 11-ej 3/25-tki z osobówką przed Szwedzką.
Średnio 2 wozy grodzia dziennie mają zsyłkę na stan techniczny i nie są to tylko braki w dokumentacji. Dziś swoje dołożyło ITD na krańcu Metro Wilanowska zabierając dowody rejestracyjne A517 i A546.alojz pisze:Ten "stan techniczny" to wygląda na:Domas pisze:A570 zesłany za stan techniczny przez instruktora ZTM.http://bezpiecznyautobus.gov.plBadanie techniczne:
brak informacji o ważnym badaniu technicznym
Polisa OC:
brak informacji o ważnej polisie
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Do pisania też nie jesteś obligowany.Domas pisze:Wybacz, ale nikt nie obligował mnie do bycia w jakimkolwiek stopniu życzliwym do kogokolwiek na forum.Wiliam pisze:O to mi chodzi. Twoje obserwacje nie są sprzeczne z faktami które opisał Domas. Trochę życzliwości...
Nie, ale korzystam z tej opcji, jak widać.Wiliam pisze:Do pisania też nie jesteś obligowany.
Wjazd na rondo : http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 98228.html , Informacja za Tvn Warszawa.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Jak on to zrobił?
Albo nie zmieścił się na rondzie albo usterka techniczna skrzyni biegów i rwie się ochoczo do jazdy.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
A w ogóle miał zamiar uczciwie objechać rondo? Bo bardzo rzadko się to zdarza.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale to może się dość szybko zmienić, jeśli nie nauczysz się elementarnego szacunku do ludzi, z którymi wymieniasz poglądy.Domas pisze:Nie, ale korzystam z tej opcji, jak widać.Wiliam pisze:Do pisania też nie jesteś obligowany.
Z jakiego powodu zablokowany był ruch tramwajowy?ZTM pisze:14:34
13:53
Uruchomiona zostaje zastępcza linia autobusowa Z kursująca w obu kierunkach na trasie:
CM. WOLSKI - Wolska - Połczyńska - Powstańców Śląskich - Górczewska - OS. GÓRCZEWSKA
13:20
Zablokowany ruch tramwajowy na ul. Połczyńskiej (przyst. CIEPŁOWNIA WOLA) w kierunku krańców OS. GÓRCZEWSKA / METRO MŁOCINY. Występują opóźnienia w kursowaniu powyższych linii.
Nadal jest. Awaria 5/11
O, to jednak dasie pojechać z Obozowej na Górczewską?