Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Otóż był - jest to aktualny 3355.
- J.Kaczmarski
Czy ktoś się orientuje, czy zajezdnia "Wola" obsługiwała kiedykolwiek linię 36? Bo na migawce z serialu "Bulionerzy" widać skład tyrystorów, zdziwiło mnie to trochę, bo wydawało mi się, że zawsze był "Mokotów" i "Żoliborz", choć może się mylę? 

Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17

Zapytaj w Punkcie Obsługi na Centralnym.
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
Tam jest punkt mennicy. Przepraszam Świętokrzyska, Przed punktem ZTM.
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
-
Zwiedzał ktoś może wystawę Titanica w PKiN? Warto? Jakie odczucia? Pytam, bo cena jednak jest dość wysoka, zamierzam tam zabrać znajomą, a szkoda mi na bilet (nie jestem ze stolicy), żeby wrócić zniesmaczonym. Z góry dziękuję za pomoc.
Wsadzili dechę i tyle. Bulionerzy ogólnie w kwestii komunikacyjnej byli weseli. Autobusy bez dech, z wyłączonymi kasownikami (cóż, ekipa nie zadbała o szczegóły), albo Solarisy udźwiękowione jak Ikarus oraz Ikarusy brzmiące jak Solarisy (tu już dźwiękowiec do luftu)... Wyliczać można długo.J.Kaczmarski pisze:Czy ktoś się orientuje, czy zajezdnia "Wola" obsługiwała kiedykolwiek linię 36? Bo na migawce z serialu "Bulionerzy" widać skład tyrystorów, zdziwiło mnie to trochę, bo wydawało mi się, że zawsze był "Mokotów" i "Żoliborz", choć może się mylę?
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
Dwa dość rozsądne kantory są w podziemiach przy Rotundzie.
Jeden jest przy Coffe Heaven, drugi naprzeciw WC.
Jeden jest przy Coffe Heaven, drugi naprzeciw WC.
Diament (Świętokrzyska 34) aktualnie deklaruje na swojej stronie 0,154.
Czy kojarzy ktoś może kampanię dotyczącą zajmowania miejsc w komunikacji miejskiej tylko przy drzwiach? Na plakatach były Solaris i Swing przerobione tak że ich długość ograniczała się tylko do jednej pary drzwi. Czy to była kampania czy tylko jej projekt?
Patrzyłeś na Wileńskim? Z kartą Galerii Wileńska masz ceny hurtowe.fik pisze:Gdzie w Warszawie (najlepiej w okolicach Centrum) znajdę kantor z rozsądnym (>0,15) kursem skupu hrywny?
ŁK
Czemu wczoraj (9 maja) autobusy jeździły z biało-czerwonymi flagami? Przecież święto było w niedzielę 8 maja.