Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Jest otwarta, bo ktoś ją sobie w nocy otworzył (najpewniej pijani w trzy dupy imprezowicze).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Trasą Siekierkowską na Gocław i środkowymi estakadami Trasy Toruńskiej (jak jeszcze istniały) też przejeżdżały od czasu do czasu pojazdy. Ba - nawet seriale tam kręcili. I co z tego
Póki nie jest oficjalnie otwarta (tj. nie wykończone są wszystkie elementy, o której mowa w umowie) miejskie autobusy (jeśli nie jest to konieczne) nie powinny tamtędy przejeżdżać, a tymbardziej zatrzymywać się, bo (w szczególności to drugie) w przypadku Kołowej może zagrażać bezpiecznemu dojściu pasażerów do/z autobusu.
Możliwy jest skręt z Gościeradowskiej w stronę Handlowej. Tam puszczają, ale przy św. Wincentego nieSamochody jakoś jeżdzą, autobus turystyczny też widziałem.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Tak - oczywiście. Jakiś rozkojarzony ostatnio jestemMZ pisze:Jeżeli do połowy tego tygodnia, to chyba raczej miałeś na myśli 19 października
.
ZTM pisze:Czasowe zmiany przystankowe w rejonie DWORCA CENTRALNEGO
W dniu 16.10.2006 r. (poniedziałek) w godzinach około 11.00-13.30 zostają wprowadzone następujące zmiany w rejonie krańca DWORZEC CENTRALNY.
Linia 102 zostaje skierowana na trasę objazdową:
- w kierunku krańca DW. CENTRALNY od skrzyżowania Emilii Plater/Świętokrzyska:
Świętokrzyską - rondo ONZ - al. Jana Pawła II - Al. Jerozolimskimi - E. Plater do krańca na przystanku DW. CENTRALNY 26;
- w kierunku krańca OLSZYNKA od przystanku DW. CENTRALNY 26
E. Plater - Świętokrzyską i dalej stałą trasą.
Na zmienionym odcinku trasy linii 102 obowiązują przystanki: RONDO ONZ 01 i DW. CENTRALNY 26 (jako krańcowy).
Ponadto dla linii 510 nastąpi zmiana lokalizacji przystanku krańcowego na pętli DW. CENTRALNY - zamiast przystanku 31 obowiązywać będzie przystanek 39 (zlokalizowany na peronie leżącym najbliżej wejść do budynku dworcowego).
Utrudnienia związane są z zamknięciem północnego peronu na pętli autobusowej DWORZEC CENTRALNY (przy Złotych Tarasach).
A ja widziałem jak jezdzili z / do WincentegoMatusz pisze:Możliwy jest skręt z Gościeradowskiej w stronę Handlowej. Tam puszczają, ale przy św. Wincentego nieSamochody jakoś jeżdzą, autobus turystyczny też widziałem.
I koniec objazduZTM pisze: Od dnia 17.10.br. (wtorek) od około godz. 13.00 przywrócone zostają stałe trasy linii 140, 152, 162, 406 i 602 przebiegające ul. Kołową
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jechałem dziś ok. 13:35 102 i jechał już z normalnego stanowiska- DWORZEC CENTRALNY 33.ZTM pisze:Czasowe zmiany przystankowe w rejonie DWORCA CENTRALNEGO
W dniu 16.10.2006 r. (poniedziałek) w godzinach około 11.00-13.30 zostają wprowadzone następujące zmiany w rejonie krańca DWORZEC CENTRALNY.
Linia 102 zostaje skierowana na trasę objazdową:
- w kierunku krańca DW. CENTRALNY od skrzyżowania Emilii Plater/Świętokrzyska:
Świętokrzyską - rondo ONZ - al. Jana Pawła II - Al. Jerozolimskimi - E. Plater do krańca na przystanku DW. CENTRALNY 26;
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Racja- mój bład. Primo jechałem godzinę wcześniej niż napisałem, secudno napisałem jeszcze, a nie już. Mea culpa. Jakiś rozkojarzony jestembarluk pisze:Bo przecież zmiana obowiązywała od godziny 11.00 do 13.30 !
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"