To może 151 na Rakowiecką przez Waryńskiego i Batorego?pawcio pisze:Najpierw trzeba rozwiązać problem przepustowości wlotu ma RJP. To by od razu rozwiązało problem przelotu.
Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Pisze przecież nowa trasa.Emyl pisze:Przy okazji kilka osób oskarżyłoby ZTM o próbę porwania, myśląc, analogocznie jak na poprzednim przystanku, że wsiadają w 159.
ŁK
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Łukasz pisze:Pisze przecież nowa trasa.Emyl pisze:Przy okazji kilka osób oskarżyłoby ZTM o próbę porwania, myśląc, analogocznie jak na poprzednim przystanku, że wsiadają w 159.
To raz, a dwa, przerasta mnie tłumaczenie dlaczego to nie ma najmniejszego znaczenia.yavorius pisze:Trasa pisze?
Boszzzz, wiedziałem, że jesteście za słabi!yavorius pisze:Trasa pisze?
ŁK
151 miałoby dwa razy stawać w jednym zespole przystankowym dla jakichś przypadkowych "ofiar", dodatkowo dołując przepustowość wlotu skrzyżowania?
Co za beznadziejny pomysł.
Co za beznadziejny pomysł.
A odległość też nie jest duża więc jeden przystanek przy pl. Konstytucji dla 151 wystarczy. Podobnie było z linią E-2 na przystanku Jana Olbrachta. Wsiadały starsze osoby nie patrząc na numer i jak mijał przystanek Park Moczydło to krzyk był dlaczego nie stanął bo tu zawsze stawał. A jak prowadzący lub pasarzer tłumaczył że następny przystanek to Kino Femina, to leciała wiązanka w kierunku tej osoby i że inny kierowca z E-2 stanął na jego/jej prośbe.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
Takie pomieszane.
Pełno geriatri i osłów,baranów,szczurów biegnących na oślep.
Pełno geriatri i osłów,baranów,szczurów biegnących na oślep.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Wał Miedzeszyński i Torwar wracają, a na facebooku coraz więcej osób pyta się o Rozbrat. To i ja zapytam - 5xx tam zostaną?
Dlaczego przystanek Trasa Łazienkowska i Marszałkowska to jeden zespół przystankowy, a inaczej się zowią? Dopiero wczoraj uzmysłowiłem to sobie jadąc 10 i czekałem kiedy z głośników usłyszę zapowiedzi: "Następny przystanek: Marszałkowska" żeby wysiąść, no i bym pojechał
Bo Trasa Łazienkowska i Marszałkowska są bardzo długie. Dla pasażerów jadących ulicą Marszałkowską przystanek "Marszałkowska" nic by nie mówił, i odwrotnie.
Też.
Brakuje parku Kaskada.
Brakuje parku Kaskada.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tak, dziękuję za poprawienie.Emyl pisze:Chyba długie