O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Jeśli chodzi o oznaczenia to KM w przypadku gdy pociąg omija nawet jedną stację potrafią wprowadzić oznaczenie RP
- fik
- Naczelne Chamidło
Na moje oko - żeby zdążył uciec przed 98625.Łukasz pisze:Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego re8 do Skarżyska o 17 nie zatrzymuje się na Jerozolimskich? Ani to zysk, ani co - a jednak 17:15 na Jerozolimskich to sporo ludzi by wsiadło... Separacja potoku? Chyba KMy nie są aż tak mądre...
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Serio? Przecież przed Jerozolimskimi jest normalnie semafor, opóznienie 98625 o minutę jest aż takie niemożliwe? Bo więcej to nie daje raczej.fik pisze:Na moje oko - żeby zdążył uciec przed 98625.Łukasz pisze:Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego re8 do Skarżyska o 17 nie zatrzymuje się na Jerozolimskich? Ani to zysk, ani co - a jednak 17:15 na Jerozolimskich to sporo ludzi by wsiadło... Separacja potoku? Chyba KMy nie są aż tak mądre...
ŁK
to nie takie pustkowie - przedpola mordoru.....reserved pisze:Może i tak. Ale dlaczego na jednym pustkowiu (Żwirki i Wigury) się zatrzymuje
www.linia29.cal.pl Linia 29 Tłuszcz-Ostrołęka
Wkrótce część...laczor pisze:to nie takie pustkowie - przedpola mordoru.....reserved pisze:Może i tak. Ale dlaczego na jednym pustkowiu (Żwirki i Wigury) się zatrzymuje
Ale dlaczego tego lotniskowego nie można minutę zatrzymać na Jerozolimskich?
Domyślam się, że o tej godzinie jest ciasno na ósemce, widzę to często, ale minuta...
S2 jest dopiero 17:37 (15 minut później). Towarowego o tej godzinie to tam nigdy nie widziałem.
ŁK
98625 ma zatrzymanie w Alejach, 17:19.
Minutę dłużej. Fik mówił o tym, że Skarżysko musi uciekać przed 98625.
Nikt mnie nie rozumie. Ale widocznie dla układających z PLK to też było nie do pojęcia.
Nikt mnie nie rozumie. Ale widocznie dla układających z PLK to też było nie do pojęcia.
ŁK
- fik
- Naczelne Chamidło
Bo musi wjechać na lotnisko 5' przed wyjazdem 92846 (bo jest cięcie na głowicy).Łukasz pisze:Wkrótce część...laczor pisze: to nie takie pustkowie - przedpola mordoru.....
Ale dlaczego tego lotniskowego nie można minutę zatrzymać na Jerozolimskich?
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
5 minut trwa ułożenie przebiegu?
Że 5 trwa to jeszcze dałoby się zrozumieć, gdybym rozumiał, że nie może trwać 4.
A 92846 jeździ i tak notorycznie opóźniony o 2-3 minuty - i średnica z tym żyje.
A 92846 jeździ i tak notorycznie opóźniony o 2-3 minuty - i średnica z tym żyje.
ŁK
Co to za pociąg o 2:18 z Radomia do Warszawy? Czemu on o tak dziwnej porze wyjeżdża z Radomia?
Bo ma daleko do Warszawy...
A zwróć uwagę na którą dojeżdża do Warszawy.reserved pisze:Co to za pociąg o 2:18 z Radomia do Warszawy? Czemu on o tak dziwnej porze wyjeżdża z Radomia?
Jak zwykle błyskotliwa odpowiedź.ashir pisze:Bo ma daleko do Warszawy...
Gdyby LK8 dało się normalnie jechać z wysoką prędkością szlakową to nie ruszałby o 2:18 z Radomia...