Mapa komunikacji miejskiej
W złym miejscu zaznaczono stację Parzniew: ona znajduje się mniej więcej w okolicach skrzyżowania ulic Przytorowej i Łąkowej, a nie na wysokości rogatek przy skrzyżowaniu Solidarności i Przejazdowej.
A czy istnieje coś oprócz tej infografiki z dokładną lokalizacją stacji?
Wow!
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Skoro Żerań FSO jest bez E-9, to PKP Toruńska też powinna.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
OT: Pisałem do ZTMu, nie są w stanie przesunąć 132/134 o parę minut tak, żeby nie odjeżdżały w tej samej minucie co przyjeżdżają S3 i KML. A potem 15/30 minut czekania na kolejny
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
No to ja mam jeszcze jedno z * bo to już naprawdę szczegół
wyjazd z pętli Nowe Włochy jest przez Obywatelską a nie bezpośrednio na Chrościckiego
Przystanek Chełmońskiego obsługiwany przez 220 jest zaznaczony w złym miejscu.
Powinien być dość spory kawałek przed ul. Chełmońskiego, a nie za (tu widać jego lokalizację: https://www.google.com/maps/place/Che%C ... 20.9007101).
Powinien być dość spory kawałek przed ul. Chełmońskiego, a nie za (tu widać jego lokalizację: https://www.google.com/maps/place/Che%C ... 20.9007101).
Pozdrawiam
- fik
- Naczelne Chamidło
To skoro już się czepiamy rond, to rondo przy wyjeździe z lotniska na ŻiW jest nieużywane liniowo na odcinku między dwiema jezdniami Benetta. Rondko przy wyjeździe na Narkiewicza zresztą dokładnie tak samo
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Solaris U10
Takie dwie drobne uwagi:
1. Linia 110 po ruszeniu z przystanku CH Łomianki zawraca na najbliższym rondzie.
2. Przystanek Grochowa dla L17 i L32 nie znajduje się bezpośrednio przy drodze, lecz na pętli autobusowej.
1. Linia 110 po ruszeniu z przystanku CH Łomianki zawraca na najbliższym rondzie.
2. Przystanek Grochowa dla L17 i L32 nie znajduje się bezpośrednio przy drodze, lecz na pętli autobusowej.
-
Jeszcze jedno ode mnie:
W ZP Przekorna powinien być zaznaczony skręt od strony Waflowej w stronę Andrutowej.
W ZP Przekorna powinien być zaznaczony skręt od strony Waflowej w stronę Andrutowej.
Teraz zauważyłem, że tak jak są oznaczone zajezdnie, to przy Płochocińskiej powinien być też zaznaczony ITS.
-
Ja o tym pisalem kilka tygodni temu, ale to zignorowano.
Przy okazji, można już chyba dopisać Arrivę przy Klementowickiej.
Przy okazji, można już chyba dopisać Arrivę przy Klementowickiej.