Może do Pruszkowa pojedzieConecteM pisze:Na Sytej zamiast Z63 umieszczono 163, które z powodu remontu skrócono do Glebowej.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Mapa komunikacji miejskiej
ŁK
Włochy-Ratusz, linia 328, w rozkładzie nż, na mapie stały.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Na mapie brakuje przystanku Polskie Radio w stronę Centrum (coś tam jakieś prace były na tym przystanku, ale już chyba zakończone).
Ponadto w dalszym ciągu 750 i 800 do Palmir są wyszarzone, a z rozkładu wynika, że jeżdżą tam normalnie.
Ponadto w dalszym ciągu 750 i 800 do Palmir są wyszarzone, a z rozkładu wynika, że jeżdżą tam normalnie.
195 w paru miejscach na Natolinie jest oznaczone linią ciągłą a jest okresowe. Swoją drogą to na przystanku Dolna w stronę Wilanowa wisi nieaktualny rozkład. Swoją drogą dziwne, że linię którą trzymają ze względu na Łazienki zawieszają w terminie gdy zainteresowanie Łazienkami jest największe
.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Patrząc na oszałamiającą częstotliwość tego 195, to stratny raczej nikt nie jest... 
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
michael112
Mogliby pomyśleć o dodaniu przystanku przy Łazienkach linii 503. Zawsze mnie dziwiło, czemu owa linia nie ma tam przystanku...TGM pisze: ↑16 sie 2019, 23:47195 w paru miejscach na Natolinie jest oznaczone linią ciągłą a jest okresowe. Swoją drogą to na przystanku Dolna w stronę Wilanowa wisi nieaktualny rozkład. Swoją drogą dziwne, że linię którą trzymają ze względu na Łazienki zawieszają w terminie gdy zainteresowanie Łazienkami jest największe.
To od razu zmień oznaczenie 503 na 195.michael112 pisze: ↑17 sie 2019, 22:13Mogliby pomyśleć o dodaniu przystanku przy Łazienkach linii 503. Zawsze mnie dziwiło, czemu owa linia nie ma tam przystanku...TGM pisze: ↑16 sie 2019, 23:47195 w paru miejscach na Natolinie jest oznaczone linią ciągłą a jest okresowe. Swoją drogą to na przystanku Dolna w stronę Wilanowa wisi nieaktualny rozkład. Swoją drogą dziwne, że linię którą trzymają ze względu na Łazienki zawieszają w terminie gdy zainteresowanie Łazienkami jest największe.
- Solaris U10
Przystanek Tkaczy w kierunku centrum znajduje się obecnie w stałej lokalizacji za skrzyżowaniem, a nie przed.
-
Placuszek44
Nie naniesiono na mapę zmian w rejonie przystanku Grodzisk.
Z serii głupoty na mapie.
Ulica Zgrupowania AK "Kampinos" jest już dawno otwarta dla ruchu. Znak A-14 jest więc zbędny. I przy okazji brakuje Galerii Młociny.
Wiem, nieistotne rzeczy, ale kłują w oczy.
Ulica Zgrupowania AK "Kampinos" jest już dawno otwarta dla ruchu. Znak A-14 jest więc zbędny. I przy okazji brakuje Galerii Młociny.
Wiem, nieistotne rzeczy, ale kłują w oczy.
Przystanek Sochaczewska 01 w Macierzyszu jest po skręcie w lewo w ul. Szeligowską.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Brakuje bus pasów na Człuchowskiej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie ma zaznaczonego przerywanego 305 na Wierzchowskiego i Alpejskiej, przystanku pod Instytutem Kardiologii i ex przystanek Instytut Kardiologii nazywa się już inaczej
Alpejska-Instytut 
Cały czas jest. Chyba że patrzysz na mapę na nowej stronie, tam mogą być problemy...