michael112 pisze: ↑27 wrz 2020, 21:07Nie, nie, ja tego całkowicie nie popieram, to by dopiero był bałagan. Linie zwykłe stające przy moście, linie zwykłe nie stające przy moście.
Te sytuacje z pomijaniem to są naprawdę wyjątki i w sumie dobrze że się od tego odchodzi.
Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
- fik
- Naczelne Chamidło
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Nie staje, bo jedzie inną trasą...
Od tego też powinno się odchodzić.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Myślałem, że tramwaje dostały po zadku na Święta. Myliłem się.
182 - niemalze metrobus, ostoja TŁ, główna osłona czerwońców przed dodatkowymi przystankami... zawieszona, także w niedzielę.
187- zawieszone
188 - zawieszone
523 - co 15 min, ale bez przystanku Torwar.
Rzeź w dojeździe na Ochotę okrutna...
182 - niemalze metrobus, ostoja TŁ, główna osłona czerwońców przed dodatkowymi przystankami... zawieszona, także w niedzielę.
187- zawieszone
188 - zawieszone
523 - co 15 min, ale bez przystanku Torwar.
Rzeź w dojeździe na Ochotę okrutna...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Komuś jest solą w oku, bo go nie wymyślił...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
182 jeździ w weekend co 20 ponieważ jest 151 a dzięki temu jest (pomijając pandemię) 523 co 10.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie widzę, jak to świetnie działa. Absolutne minimum to było przedłużyć 151 do Zachodniego w święta, stałe świąteczne przedłużenie też by miało sens.
Związku z 523 nie widzę, ono się broni frekwencją takze na odcinku, gdzie nie ma 182 przecież.
182 dostało 20 w weekend bo pojawiło się 151 (Kanał gocławski) a dzięki temu 523 na Ochotę (i nie tylko) dostało 10 w weekendy. Od tego momentu ta linia to trochę bękart. Po mojemu trzeba zrobić mega mocne 188 szaserów zachodni, 523 wysłać na Witolin, a przy pomocy 143 łatać święty skręt przy PLotniku.
-
523 przy wysłaniu na Witolin może mocno ucierpieć, co nie skończy się dobrze na Bemowie.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Możliwe że trzeba by poczekać na PLK i rozkopanie Jerozolimskich, kiedy to jest szansa że szlag trafi 158.
-
W przypadku 158 nie liczyłbym na nic więcej niż skrócenie do MSN.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Chyba trzeba poczekać, aż 143 zastąpi 521 na Ochocie, przy okazji realizując ten święty skręt, czyli pewnie też na PLK.pawcio pisze:182 dostało 20 w weekend bo pojawiło się 151 (Kanał gocławski) a dzięki temu 523 na Ochotę (i nie tylko) dostało 10 w weekendy. Od tego momentu ta linia to trochę bękart. Po mojemu trzeba zrobić mega mocne 188 szaserów zachodni, 523 wysłać na Witolin, a przy pomocy 143 łatać święty skręt przy PLotniku.
A w tramwajach na Jerozolimskich to były przed pandemią jakieś rezerwy, mogące przejąć ludzi ze 158 i nawet te pojedyncze osoby z 521?
ŁK