Ten artykuł to jest sprzed 7 lat.TGM pisze: ↑26 kwie 2021, 20:56Gdyby to wypaliło:
https://archiwum.businessinsider.com.pl ... kiej/8mljd
to w pierwszej kolejności 719 powinno kończyć właśnie tam.
Komunikacja w Łomiankach
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zapewne jak i wiele artykułów o tramwaju na Gocław czy WilanówGlonojad pisze: ↑28 kwie 2021, 7:52Ten artykuł to jest sprzed 7 lat.TGM pisze: ↑26 kwie 2021, 20:56Gdyby to wypaliło:
https://archiwum.businessinsider.com.pl ... kiej/8mljd
to w pierwszej kolejności 719 powinno kończyć właśnie tam.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I co z tego?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Rozpoczął się sezon linii turystycznych a linii 800 nie przywrócili.
ZTM twierdzi, że czeka z uruchomieniem 800 na otwarcie muzeów. Absurdalne tłumaczenie, jakby wszyscy jeździli do muzeum, a nie do parku narodowego. Poza tym muzea i tak otwierają 4 maja.
To linią 800 w ogóle ktokolwiek jeździł? 
Dzięki głupocie ZTM u parking w Palmirach będzie na full a ludzie którzy planują szlak Palmiry Truskaw z buta będą w czarnej dupie .
tatra
Wina Tuska!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie da się ukryć, że potencjał Puszczy dla turystów niezmotoryzowanych nie jest dobrze zagospodarowany, ale do tej konkluzji doszliśmy ze 2 strony temu.
No właśnie. Że artykuł stary to nie znaczy, że plany się zmieniły.
Jako kanar? Tam zdaje się las chyba łączność blokuje i biletomat nie działa. Ja przynajmniej miałem problem z kupnem biletu. Dobre miejsce na łowy
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.