Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
Wg OB 57 szt. http://www.omni-bus.eu/joomla/index.php ... atid=:2020
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Sporo. Moim zdaniem za dużo, żeby uznać je za ginące i traktować wyjątkowo.
Mamy 40x SU18 z 2005r. więc proszę o powrót do tematu gnij... ginących W momencie dodania NG313 było ich 50 szt.
Przy okazji proszę o ukrócenie Walasowi możliwości wypisywania 9955 bo już nie jest taką nowością.
Przy okazji proszę o ukrócenie Walasowi możliwości wypisywania 9955 bo już nie jest taką nowością.
Oki koki
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
-
I ledwie 14 sztuk 82/84xx w ruchu...
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
81XX, 82XX, 84XX dopisano do listy ginących. Wystarczy, czy coś jeszcze?
Składam wniosek, żeby w 2022 roku nie było już wypisówek dziwadeł. Wątek nie spełnia żadnej roli oprócz walki Walasa z Jurandem, który pierwszy przepisał z innej strony. Oprócz tego, to nie są już żadne obserwacje, skoro są strony, na których można sobie to sprawdzić.
ŁK
Strona i nadajniki GPS raz działają, a czasami nie działają. Po drugie tutaj można zobaczyć to co było, nie tylko jak jest jeszcze na mieście. Po trzecie, strona nie zawsze dobrze interpretuje to co jest dziwadłem a co nie. Akurat dziwadła to temat który warto pozostawić tak jak jest.
-
Zgadzam się. Tutaj jest zresztą dużo wygodniej, z Tapatalka przychodzą mi powiadomienia chwilę po tym jak ktoś coś wstawi dzięki czemu od razu wiem że np. przecznicę dalej spotkam jakąś ciekawostkę. gdybym miał bazować tylko na tym co sam sprawdzę musiałbym patrzeć co 30 minut czy coś się nie zmieniło. A tak grono ludzi przeglądających jest większe więc łatwiej jest coś wyłapać i przekazać to dalej - nawet jak wyłapane jest to wirtualnie.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Jeżeli miałbym dostęp do zmian brygadowych dzień wcześniej, to i ciekawostki wyświetlałyby się poprawnie. Co do historii, to jest w fazie testów.
Jak mi się zachce to zrobię powiadomienia adhoc o dziwadłach na Realbusie z możliwością własnego definiowania parametrów i takie tam ale na razie nie bardzo mam też czas na to...
Jednakże, tak jak wyżej wspomniano, nie zawsze najciekawsze kąski się wyświetlają, np. Lxx czy jakieś autobusy z rezerw, które nie nadają swojego sygnału.
Jednakże, tak jak wyżej wspomniano, nie zawsze najciekawsze kąski się wyświetlają, np. Lxx czy jakieś autobusy z rezerw, które nie nadają swojego sygnału.
Piaskownice z foremkami chcesz mi zabrać, taki jesteśŁukasz pisze: ↑08 lis 2021, 8:59Składam wniosek, żeby w 2022 roku nie było już wypisówek dziwadeł. Wątek nie spełnia żadnej roli oprócz walki Walasa z Jurandem, który pierwszy przepisał z innej strony. Oprócz tego, to nie są już żadne obserwacje, skoro są strony, na których można sobie to sprawdzić.
Ja jestem za. Tego tematu nie powinno być.Łukasz pisze: ↑08 lis 2021, 8:59Składam wniosek, żeby w 2022 roku nie było już wypisówek dziwadeł. Wątek nie spełnia żadnej roli oprócz walki Walasa z Jurandem, który pierwszy przepisał z innej strony. Oprócz tego, to nie są już żadne obserwacje, skoro są strony, na których można sobie to sprawdzić.
No i bardzo dobrze, jestem za.Jurand pisze: ↑08 lis 2021, 19:49Piaskownice z foremkami chcesz mi zabrać, taki jesteśŁukasz pisze: ↑08 lis 2021, 8:59Składam wniosek, żeby w 2022 roku nie było już wypisówek dziwadeł. Wątek nie spełnia żadnej roli oprócz walki Walasa z Jurandem, który pierwszy przepisał z innej strony. Oprócz tego, to nie są już żadne obserwacje, skoro są strony, na których można sobie to sprawdzić.
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Mistrz.Walas pisze: ↑09 lis 2021, 6:14Ja jestem za. Tego tematu nie powinno być.Łukasz pisze: ↑08 lis 2021, 8:59Składam wniosek, żeby w 2022 roku nie było już wypisówek dziwadeł. Wątek nie spełnia żadnej roli oprócz walki Walasa z Jurandem, który pierwszy przepisał z innej strony. Oprócz tego, to nie są już żadne obserwacje, skoro są strony, na których można sobie to sprawdzić.
No i bardzo dobrze, jestem za.
Z całą pewnością można Pana nazwać mistrzem.
O Pana psychikę przez grzeczność nie zapytam