198/1 wyświetlał się póznym wieczorem przez prawie 3 h na rondzie Ząbki/Nieporet/Wolomin
Zagubione owieczki - 2019-2022
Moderator: vernalisadonis
-
Pewne 112 pojechało dzisiaj Marywilską zamiast wjechać na S8 i wracało przez tereny WWT oraz Jagiellońską do S8
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co to WWT? Chyba nie Warszawa Wschodnia Towarowa, która - jak czytam - znajduje się z grubsza na Utracie?
Poza tym jeśli w jakiś sposób miałoby łączyć Marywilską z Jagiellońską, musiałoby być teleportem (jedna jest tylko na północ od S8, druga tylko na południe). Nie rozumiem.
Poza tym jeśli w jakiś sposób miałoby łączyć Marywilską z Jagiellońską, musiałoby być teleportem (jedna jest tylko na północ od S8, druga tylko na południe). Nie rozumiem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Mój błąd, nie chodzi o WWT tylko o tereny stacji towarowej Warszawa Praga. Z Marywilskiej skręcił w Elektronową, następnie jechał Golędzinowską którą dojechał do Jagiellońskiej.
To jest WPT, WWT to Warszawa Wschodnia Towarowa.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
To co tu napisałeś to jakiś obłęd, przecież tam są tylko bocznice kolejowe, a ulice zasadniczo tylko z nazwy.
Zjazd z Marywilskiej w tamte zakamarki tuż przed Kanałem Żerańskim jest też niezbyt wygodny, bo przez zalany wodą tunel.
Elektronowa to wlot od Modlinskiej jedynie ma ręce i nogi
Coś tu kręcisz chyba
Co zrobicie z nabytą tą wiedzą, mam to w dupie. Ale fakt, że gościu tak pojechał jest ciekawy.
Bardzo przepraszam.
Ale co ty masz, miałeś i będziesz miał w dupie to średnio mnie to interesuje, ale wiem że opisana przez ciebie trasa nie jest do przejechania autobusem.
Na Marywilskiej jest możliwość zawrócenia nawet przegubem na nowych światłach przed zwężeniem i powrót na most, więc nadal twierdzę że to chyba kolejny wybryk twojej bujnej wyobrażni

8187 jako PT widziany na Modlińskiej na Kanale Żerańskim w kierunku Legionowa.
Czy R7 obsługuje obecnie coś w tym rejonie?
Czy R7 obsługuje obecnie coś w tym rejonie?
Za tramwaj
610 Os. Górczewska - Dw. Wschodni (Lubelska).
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
A no widzisz
Bo teraz sprawdziłem że planowo na 012/166 jest.
A juz się wystraszyłem że stary i ślepy jestem
Pewne 503 wjechało w Kubusia Puchatka i utknęło