Zmiany od marca 2023
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ale ja nawet to lubię, bo w pociągu można trochę popracować na kompie i nadgonić z robotą. Gorzej tylko z tymi spóźnieniami w drodze powrotnej do domu. Mieszkam obecnie dokładnie 2 km w prostej linii od granic Warszawy, ale tam zero komunikacji w nocy. Jak nie załapię się na ostatnią SKM-kę czy KM (co jest prawie regułą) to pozostaje tylko taxi.
- Bastian
- Sułtan Maroka
W Szczecinie też.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
Ja wysiadłem i przestałem walczyć, gdy PKP IC zażądało ode mnie oryginału mojego biletu na przejazd w relacji Warszawa Zachodnia - Legionowo i nie przyjęło do wiadomości, że ciężko będzie przesłać bilet za 7 zł ze Skycasha.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
-
Niestety kursy skrócone lini 142 ponownie zostaną zdegradowane do kursów szkolnych dlatego rozkład wspomnianej linii znów zostanie zmieniony uwzględniając ten fakt.Krzysiek_S pisze: ↑28 mar 2023, 14:36Rano to powinno zostać do Wiatracznej, wieczorem z jakiegoś powodu kursy do Płowieckiej przedłużono do Wiatraka[ przed Kadetów], a teraz dodano jeszcze kolejny kurs po 20:00. Nie obserwuje tego tak wnikliwie ale widać zapotrzebowanie jest. No i kursy skrócone póki co nie zawieszają na wakacje i ferie szkolne.man1956 pisze: ↑28 mar 2023, 14:16Na 142 wróciły dodatki na krótszej trasie do Skalnicowej. Zastanawiam się tylko, czy nie mogłyby one zjeżdżać rano i wieczorem ze Skalnicowej jako kurs skrócony do Płowieckiej? Kursy co 15 min. o 21.00 do Wiatraka to chyba jednak, w czasach szukania oszczędności, lekka przesada.