Tam jest awaria matrycy na skutek uderzenia - zgłoszona do producenta i oczekuje na naprawę.
SIP na przystankach
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Pojawiły się jakieś 3 lata temu i... cisza.KM pisze: ↑14 mar 2024, 16:35Swoją drogą – ostatnio na przystanku Metro Marymont 03 widziałem rozkład z epapieru. To dobra alternatywa dla tradycyjnych tablic SIPu przystankowego, szczególnie w miejscach o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym. Szkoda tylko, że wyświetlał się rozkład dla 17 stycznia 2024. Czy ktoś to konserwuje? Skoro to pilotaż to znane są jakieś wnioski z ich funkcjonowania?
https://igkm.pl/warszawa-na-przystankac ... ady-jazdy/
Chyba jednak nie jest to zbyt dobre lub ekonomiczne rozwiązanie, skoro nie rozwija się go.
Aczkolwiek w Rzeszowie zainwestowano w olbrzymi wyświetlacz tego typu:
https://supernowosci24.pl/temat-dnia/e- ... autobusow/
a w Słupsku aż 23 sztuki:
https://gp24.pl/rewolucja-na-slupskich- ... 1-18057107
Rozwiązanie z Rzeszowa dużo lepsze niż nasze lokalne gdzie trzeba klikać aby zmienić linię.
-
Oba rozwiązania są skrajnościami - w rzeszowskim dużą wadą jest bardzo mały rozmiar czcionki.
Bo 22 jest przed 26, wszyscy wiedzą że to dlatego.
A może chodzi o inny przystanek na MM do zjazdu.
A może chodzi o inny przystanek na MM do zjazdu.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Czy ktoś zatrzyma tę karuzelę?
1. Zjazd do zajezdni xxx
2. ZET xxx
3. xxx
4. Zajezdnia XXX
1. Zjazd do zajezdni xxx
2. ZET xxx
3. xxx
4. Zajezdnia XXX
Dzisiaj na tablicach SIP wciąż wyświetlane są komunikaty o zawieszeniu ruchu tramwajowego na Marszałkowskiej, Puławskiej i Sielcach. Śmiesznie to wygląda, gdy powyżej są czasy do odjazdu normalnych linii...
Pewnie informacja dla tych, co mają wehikuł czasu.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Dzisiaj ponownie uruchomili wyświetlacze i dalej informują o zamknięciu Puławskiej
Może ci, co mają dostęp do tej funkcji nie jeżdżą tramwajami po Puławskiej i Marszałkowskiej...
- Bastian
- Sułtan Maroka
A także nie jeżdżą Wolską - komunikat o zamknięciu Kercelaka leciał tam jeszcze wczoraj.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow