Aplikacje oparte o dane udostępnione przez m.st. Warszawa
Bez konkretów (start, cel, propozycja z JD) trudno odnieść się do pytania.
Konkrety;
1 Saska Płytowa
Najprostsze rozwiązanie 509 i 126,, dodatkowo oprócz126 705,735 37min
2 jak dojadę
Proponuje 509 Ronda Waszyngtona potem 7,3,126 47 min. Widzisz sens?
1 Saska Płytowa
Najprostsze rozwiązanie 509 i 126,, dodatkowo oprócz126 705,735 37min
2 jak dojadę
Proponuje 509 Ronda Waszyngtona potem 7,3,126 47 min. Widzisz sens?
Przy częstotliwości 126 co 30 minut może wychodzić, że o danej godzinie szybciej dojedzie się od drugiej strony, bo tak się akurat kursy na Płytowej schodzą.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tak tylko aplikacja powinna pokazać mi możliwości dojechania 509 do płochocińskiej i tam zasugerować różne możliwości linię na końcu wycieczkę przez Bródno
Może aplikacja wie, że rozkład na 509 to jest fikcja i proponuje pewniejsze rozwiązania?
Może masz jakieś linie wybrane jako preferowane albo wykluczoneLaik pisze:Tak tylko aplikacja powinna pokazać mi możliwości dojechania 509 do płochocińskiej i tam zasugerować różne możliwości linię na końcu wycieczkę przez Bródno
ŁK
Jak to sprawdzić
W mojej aplikacji jest tu:Laik pisze:Jak to sprawdzić
ŁK
Dziękujęsprawdzę
Trochę poszukałem wczoraj , znalazłem dziękuję
Cała masa 35, w czynaczas na przykład.
ŁK
Coś się z tramwajami porobiło. 13 i 28 też nie przejeżdżają obok cmentarza Żydowskiego.
Posypało się jak zwykle przy nowych trasach/liniach. Mmpk w ogóle nie pobiera paczki nowych rozkładów tramwajowych.
-