Nowe nazwy przystanków
- Bastian
- Sułtan Maroka
REMBERTÓW-UCZELNIA
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska
"Republikańska" za mało by świadczyła o prestiżu uczelni?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Zderusyfikować przystanek Katiuszy!
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Rembertów wojskowy. Tam jest też cały campus chyba, hala sportowa, budynki mieszkalne. Tak pamiętam sprzed 30 lat
ŁK
O maj.... Kadrowa, al. Sztandarów, Republikańska, rondo Fieldorfa, al. Chruściela... Jest w czym przebierać.
Rondo Fieldorfa to mogłoby być odrobinę mylące z al. Fieldorfa, chyba nie jest to powszechna nazwa tego skrzyżowania. Ale fakt, w dalszym ciągu jest szerokie pole do popisu.
Rembertów - Brama
- fik
- Naczelne Chamidło
Ja nie rozumiem, skąd upór przy wstawianiu nazwy dzielnicy do nazwy tego przystanku, zwłaszcza odkąd nie jest to kraniec. Rekomendowałbym po prostu pełną nazwę uczelni (tylko nie mówić SGHowcom ).
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
No zgodnie z nazwą uczelni... REMBERTÓW-UNIWERSYTET
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
No właśnie. My tu gadu gadu, a tu od 18 października startuje ponownie ZS2.
No to fakt, ale jakoś trudno przyzwyczaić się do tego, że na co dzień są to przystanki przelotowe, dlatego...
... Piotrek ma rację - będzie tutaj z czego wybierać.
MIASTECZKO WILANÓW na wyświetlaczach będzie fajnie wyglądać?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Przynajmniej wiadomo, że to będzie uhonorowanie planu prokreacji.
A, no wcale się nie będzie mieszać jak Okęcie i Lotnisko Okęcie
A, no wcale się nie będzie mieszać jak Okęcie i Lotnisko Okęcie
ŁK