O stronach ZTM MZA i TW
To, że nawet autor nie czyta tego co wrzuca na stronę ustaliliśmy już chyba dawno
Kolejny dzień z rzędu na stronie WTP wisi wigilijny rozkład 17. W API UM również więc wszystkie aplikacje również mają niepoprawne dane. Co więcej, TW również dostały niepoprawne dane i SIL jest wigilijny więc niech nikogo nie zdziwi prymitywna ilość danych na tablicach na niektórych brygadach. Burdelu który zrobili we wrześniu w danych rozkładowych do dziś nie potrafią ogarnąć a nie ma tygodnia bym z nimi nie korespondował w tej sprawie. Za każdym razem kto inny odpisuje i tylko przepraszają za niedogodności nie rozwiązując problemu. Na 2025 życzę "sobie i wam" by ten festiwal niekompetencji wreszcie się skończył.
- Krzysztof_J
- Kontakt:
Może to notka wspomnieniowa? W 2011 było świąteczne metro? Piszą w końcu w czasie przeszłym.... Ale zdjęcie jest z M2...
"Metro do niedzieli kursuje na linii M2" - ciekawe spostrzeżenie.
Ja jednak bym komuś w ZTM odebrał dostęp do strony. Przynajmniej do czasu aż dojdzie do siebie po świętach.
"Metro do niedzieli kursuje na linii M2" - ciekawe spostrzeżenie.
Ja jednak bym komuś w ZTM odebrał dostęp do strony. Przynajmniej do czasu aż dojdzie do siebie po świętach.
Zwłaszcza stacja Młynów istniała w 2011 roku.
Na mapach, to już przed wojną istniało
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Na liście linii w sobotę nie mogę znaleźć ZM2. Jednocześnie jak wejdę w przystanek Metro Księcia Janusza 02 np. dla 523 to jest ZM2 jako inna linia odjeżdżająca z tego przystanku. Jak mogę znaleźć wykaz przystanków i rozkłady tak jak dla wszystkich innych linii?
Znajdź 527
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Ktoś przez przypadek dał dwóm wariantom linii 11 takie same oznaczenie, tj. TX-SLC06 - zarówno dla wariantu z Nowego Bemowa jak i z Cm. Wolskiego. W wyniku tego błędu, po wejściu na kurs tego wariantu z Cm. Wolskiego o godz. np. 10:40 wywala stronę WTP, z kolei dla kursów z Nowego Bemowa pokazuje trasę, ale z Cm. Wolskiego (np. kurs z Fortu Wola 03 o godz. 14:58 pokazuje kurs z Cm. Wolskiego o 14:40).
Dlaczego rozkłady 103 z nową trasą od jutra mają datę ważności od 28.12.2024., a nie jutrzejszą?
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Pierwotnie linia 103 miała wrócić na nową-starą trasę właśnie 28 grudnia, pojawiła się nawet wówczas notka prasowa. Jak widać, zapomniano poprawić.
Tak myślałem. Dzięki!AdamKlocusky pisze: ↑14 sty 2025, 14:56Pierwotnie linia 103 miała wrócić na nową-starą trasę właśnie 28 grudnia, pojawiła się nawet wówczas notka prasowa. Jak widać, zapomniano poprawić.
Szkoda, że klepacz komunikatów nie załączył nowej mapki, bo numery są dobre dla miłośników, a nie dla zwykłych pasażerów...Zmiany przystankowe na krańcu DW. CENTRALNY
Od soboty 18.01.2025 r. na krańcu DW. CENTRALNY zostają wprowadzone następujące zmiany przystankowe:
dla linii 131 jako krańcowy obowiązywał będzie przystanek DW. CENTRALNY 21
dla linii 520 i 525 obowiązywać będą przystanki: DW. CENTRALNY 27 jako „dla wysiadających” oraz DW. CENTRALNY 25 jako „dla wsiadających”.
Linie 131, 520 i 525 od 18.01.2025 r. kursować będą na podstawie zaktualizowanych rozkładów jazdy.
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2025/01/1 ... centralny/
https://www.wtp.waw.pl/wp-content/uploa ... -dzien.pdf