Zmiany od stycznia 2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ptaszki ćwierkają, że na R-6 w weekend ma być 107 na króciaka. Może Relobus wóz podnajmie.
Poza tym 166 to chyba ze trzy brygady.
Poza tym 166 to chyba ze trzy brygady.
Na R14 jest spora nadwyżka kierowców, bo w planach były przenosiny większej ilości wozów 77xx, niestety nie ma gdzie ich upchnąć.
Kierowcy narzekają na nadmiar wolnych dni, wszystkim po trochu trzeba zapewnić zatrudnienie a na inne zajezdnie nie wszyscy chcą się przenieść.
Prawdopodobnie z tego powodu na siłę zwiększono plan brygadowy w DS
To po co przeniesiono 110/1 na Stalową? BTW Gdyby oddziały MZA nie były oddzielnymi królestwami, część kierowców mogłoby tylko w wybrane dni na przyklad w weekendy pozasilać na innych zajezdniach.
No i tak się wreszcie zaczyna dziać.
W tym tygodniu 9 osób miało przeszkolenie na R14, natomiast nie każdy miał takie szczęście. Znajomy na UZ któremu Płochocińska pasuje od zawsze, odbił się na obecną chwilę od drzwi i wylądował na R10
Teoretycznie tak jest na zleceniu, a w praktyce zajezdnię które mają braki oraz Stalowa blokują tę opcję...
Jest spora nadwyżka kierowców bo sporo przeszło z Relobusa na R-6.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
No wiesz jakby Pl.Hallera nie jest jakoś super daleko od Płochocińskiej, ok Stalowa ma bliżej, ale jednak nie jest to aż tak duży dystans, a na Gwiaździstą dystans jest podobny z obu zajezdni więc tu nie szukałabym problemu co innego takie 107 no to to już w ogóle jest bezsens ja myślę że prędzej Kleszczowa powinna mieć coś na 107 niż Płochocińska
Jakby Kleszczowa mogła pojechać na 107 to Płochocińska nie musiałaby jechać na 122.
-
Gorzej jak wóz nie ma etolla.Pawel2137 pisze: ↑11 sty 2025, 0:39No wiesz jakby Pl.Hallera nie jest jakoś super daleko od Płochocińskiej, ok Stalowa ma bliżej, ale jednak nie jest to aż tak duży dystans, a na Gwiaździstą dystans jest podobny z obu zajezdni więc tu nie szukałabym problemu co innego takie 107 no to to już w ogóle jest bezsens ja myślę że prędzej Kleszczowa powinna mieć coś na 107 niż Płochocińska
A do czego potrzebny etoll na te linie?KR88 pisze: ↑11 sty 2025, 2:32Gorzej jak wóz nie ma etolla.Pawel2137 pisze: ↑11 sty 2025, 0:39
No wiesz jakby Pl.Hallera nie jest jakoś super daleko od Płochocińskiej, ok Stalowa ma bliżej, ale jednak nie jest to aż tak duży dystans, a na Gwiaździstą dystans jest podobny z obu zajezdni więc tu nie szukałabym problemu co innego takie 107 no to to już w ogóle jest bezsens ja myślę że prędzej Kleszczowa powinna mieć coś na 107 niż Płochocińska
Żeby nie nadkładać drogi jadąc przez Most Północny jako pt
Nie. Wygląda, że jest SU12. 4327 (bryg. 4).