Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Identycznie jak w zeszłym roku, jeżeli chodzi o autobusy. 

- Krzysztof_J
- Kontakt:
A tramwajowa 33T z Banacha na Zieleniecką. Podobnie jak w zeszłych latach, będzie też linia tramwajowa B po trasie 2.
-
Czy Muzyczny Tramwaj po Mokotowie wykonał kurs z Wyścigów o 15.45 skrócony do Nowowiejskiej( dalej R1)?
miłośnik 13N
-
Cieszy mnie to. Mnóstwo chętnych czekało na ten tramwaj, na Wyścigach.
miłośnik 13N
Kurs z Wyścigów przed 16 był opóźniony kilka minut (wynajmujący poprosił o dodatkową przerwę).Stary Pingwin pisze: ↑10 mar 2025, 9:36Cieszy mnie to. Mnóstwo chętnych czekało na ten tramwaj, na Wyścigach.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Zrobiłem z wnukami wycieczkę na pętlę Wyścigi(pieszą) pod kątem przejechania się muzycznym tramwajem. Trochę czekaliśmy, a potem wnuki zobaczyły totem MacDonalda i i straciły zainteresowanie przejażdżką. Czekała też grupa osób, dobrze, że przejazd się odbył.
miłośnik 13N