Ale Walas 24 na dobę.Glonojad pisze:CUPT pracuje pon- pt
Rozkłady tramwajowe – 2024/2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Prowadzi sklep monopolowy?Łukasz pisze:Ale Walas 24 na dobę.Glonojad pisze:CUPT pracuje pon- pt

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Ma sztuczną inteligencję ściągającą wszystkie brygadówki.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakąś trzeba mieć. BP, NMSP.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Co zmieniło się 1.03 w RJ linii 2, że jest nowy?
-
Włączono miesiąc temu, teraz dostosowano rozkłady jazdy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- ZielonyJamnik
Czyli dołożono minutę kosztem przerwy?
Mkną po koleinach zielone jamniki... 

Na 2 akurat tak wyszło. Na 6 w szczycie jedna brygada doszła.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
W którym miejscu dołożono na 2 tę minutę, bo nie widzę takowej zmiany w RJ?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Można na SMS odpisać or sth.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Widzę, że są już nowe objazdowe rozkłady z powodu remontu przy Arkadii. I od razu błąd w kursach zjazdowych 33 w DP. Z Kieleckiej kursy zjazdowe oznaczone P zjeżdżają na Pragę- co widać po kliknięciu- a oznaczone są jako kursy do Kina Femina i zjazd na Żoliborz. Jest jeszcze czas, żeby poprawić...
Akurat takich błędów jest więcej. Zwłaszcza że na 33 będą 2 warianty zjazdowe na Pragę. Jeden do Feminy i trasą WZ a drugi to trasa wydłużona po trasie do ZOO i na Pragę.