No nie... Godziny pracy nie są za free...
ZTM od kulis
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Oczywiście, że godziny pracy nie są za free. Ale gdy wyremontuje się torowisko tramwajowe własnymi siłami TW to podaje się koszt przebudowy z policzonymi godzinami pracy pracowników, czy jednak nie, bo są zatrudnieni na etacie i wykonali to co leży w zakresie ich obowiązków?
- ZielonyJamnik
No to inaczej. Mogliby robić coś bardziej pożytecznego, a jeśli nie to do widzenia. Tu są oszczędnościKM pisze: ↑15 kwie 2025, 7:58Oczywiście, że godziny pracy nie są za free. Ale gdy wyremontuje się torowisko tramwajowe własnymi siłami TW to podaje się koszt przebudowy z policzonymi godzinami pracy pracowników, czy jednak nie, bo są zatrudnieni na etacie i wykonali to co leży w zakresie ich obowiązków?
Mkną po koleinach zielone jamniki... 

-
- Kontakt:
Wystarczy spojrzeć na profil WTP na Instagramie. Nie ma tam kompletnie nic pożytecznego. Obserwujący nie dowiedzą się na przykład o zmianach na wielkanoc (ani o tym, że w ogóle jakiekolwiek są). Dostaną co najwyżej marnej jakości zdjęcie i życzenia miłego dnia XD To już nawet nie jest zabawne
Bo jak by wstawili komunikat o zmianach na wielkanoc to musieliby zmierzyć się z milionem hejtu od sfustrowanych pasażerów, że oni w Wielkanoc jadą do pracy i to skandal że autobus nie jeździ jak w dni robocze.
Rok pisał, że pasażerowie mają prawo pisać skargi. Ważne, żeby nikt ich nie słuchał. Dawniej to się załatwiało zdaniem w stylu: bardzo dziękujemy za sygnał. Weźmiemy go pod uwagę.
Nic się w tej kwestii nie zmieniło.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -