Sygnalizacja świetlna (skrzyżowania z tramwajami bez priorytetów!)

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Wiliam

Post autor: Wiliam » 05 maja 2025, 23:09

Matt Cubis pisze:
05 maja 2025, 21:10
tfu. Na zachód. Tak to jest jak się patrzy na wiadomość, na którą się odpisuje zamiast patrzeć co się pisze.

Posprzątałem oryginalnego posta XD
To nadal nie ma sensu:
Matt Cubis pisze:
05 maja 2025, 19:43
Tramwaje jadące z południa na wschód zachód będą jechały razem z samochodami z południa i tramwajami z północy.
Tramy skręcające na zachód z południa są kolizyjne z tymi jadącymi z północy ;)
Obrazek

Matt Cubis

Post autor: Matt Cubis » 06 maja 2025, 0:17

Cóż... Dokładnie takie kolizyjne strumienie są narysowane w jednej fazie. Zresztą te jadące w osi wschód-zachód też są w jednej fazie. No chyba, że zmienił się projekt.

Awatar użytkownika
MisiekK

Post autor: MisiekK » 06 maja 2025, 0:27

Bywalec pisze:
05 maja 2025, 20:07
Ależ nie ma. Foto w załączniku.
Pisałem, że czasowo bywał - fakt, masz rację - aż dziś sprawdziłem - od kilku dni nakaz jazdy prosto jest znów ze względu na prace na skrzyżowaniu. Widać na zdjęciu, że słupek jest na podstawce, a nie obsadzony na stałe.
Bywalec pisze:
05 maja 2025, 20:07
Naprawdę, nie musisz udawać najmądrzejszego, zwłaszcza, że ostatnio co raz częściej Ci to nie wychodzi. Kiedyś Cię podziwiałem za wiedzę jaką tu przedstawiasz, ale odkąd szerzej pewnymi zagadnieniami się interesuje tak sam sobie się dziwię dawniejszym podziwem.
Jak ci to napisać.... - twoje zdanie mało mnie interesuje.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.

ODPOWIEDZ