Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Ugh, żenada.
Niemniej - oferowanie biegania między przystankami tramwajowymi i autobusowymi to też żadne rozwiązanie. 122 nie powinno być cięte, skoro są tak duże potoki NB-Jelonki i tyle.
Niemniej - oferowanie biegania między przystankami tramwajowymi i autobusowymi to też żadne rozwiązanie. 122 nie powinno być cięte, skoro są tak duże potoki NB-Jelonki i tyle.
W każde wakacje, ferie i święta 122 dostaje taki rozkład od czasu cofnięcia reformy na Bemowie.
Szkoda.
(Ale i tak kierowanie 11 do Koła, to skazywanie tramwajów na wożenie much)
(Ale i tak kierowanie 11 do Koła, to skazywanie tramwajów na wożenie much)
Muchy przynajmniej skarg nie piszą 
-
adamrozbicki
Tu padał taki postulat, żeby nie było dwóch linii na jednym torze na Nowym Bemowie.
PS. Będzie w tym roku 11 przez chwilę na Kole, będzie można muchy policzyć.
PS. Będzie w tym roku 11 przez chwilę na Kole, będzie można muchy policzyć.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Nie trzeba liczyć much, bo 11 już na Koło jeździło, a był moment, że kończyło tam 26 via Powstańców Śl. Starczy sięgnąć do danych archiwalnych.
Jak przez weekend to faktycznie pomiary będą miarodajne.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Wakacje to szału nie będzie. Metro po szczycie też rewelacji nie ma i jeździ.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Dla południowo-wschodniego ucha Nowego Bemowa podstawą dojazdu na Jelonki powinno być godne 122. Kropka. Nie ma co drążyć jedenastką tematu. O godną częstotliwość warto walczyć, a nie o tramwajową kreskę na tej mapie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlatego 11 powinno jeżdzić poza szczytem na Górczewską.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jakis wielki zysk wtedy w stosunku do pełnej trasy na Bemowo?Glonojad pisze:Dlatego 11 powinno jeżdzić poza szczytem na Górczewską.
ŁK
Ja jednak konsekwentnie będę się upierał przy tym, że 11 miało sens na trasie do Metra Młociny, a 26 nie bardzo ma taki sens.
I jaka frekwencja w 19 na Stegny, widział ktoś?
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.