A jest taka linia? Bo mam wrażenie, że wersja białołęcka od czerwca 2023 roku już nie kursuje.
Zmagania z językiem polskim
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Nie kursuje (jest zawieszona, ale istnieje), ale przedłużyć nie szkodzi 
Trzeba przyznać, że okolica Woroniczej wyzwala w ludziach różne instynktyAutobus Czerwon pisze: ↑wczoraj, 16:03Trzeba przechcić 31 na 18ks, to nawet nie trzeba będzie tego nazywać bwlami![]()
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Zwykła literówka, niestety w przeciwieństwie do niektórych warszawskich mediów nie stać mnie na korektę nawet w Tychach
Ale przeglądarki mają wbudowane słowniki i "przechrzcić" powinno się samo podkreślić - bez śp. korekty w Tychach... (GW już nie ma żadnych korekt).
Zwróciłem na to uwagę, bo w języku mówionym coraz więcej osób zjada tego typu głoski. That's all.
Zwróciłem na to uwagę, bo w języku mówionym coraz więcej osób zjada tego typu głoski. That's all.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Oczywiście. Cała przyjemność po mojej - czy jakoś tak.Autobus Czerwon pisze: ↑wczoraj, 16:45No, chyba że piszesz z przeglądarki w telefonie który jest cały w innym niż polski języku. Ale cieszę się, a przynajmniej mam nadzieję że mogłeś dzięki temu poczuć się lepiej![]()