Uściślijmy: Temat wątku odnosi się do nowych autobusów dla Warszawy, a te widoczne na zdjęciach to...
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Autobusy dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
To są otokary.
Dziś około 9 rano S17 w okolicach Garwolina jechały 9603, 9606, 9608, 9616 i 96xx. Ciekawe czy to te same co na zdjęciach.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie te same. Na zdjęciach uwieczniłem numery boczne
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
W szczególności, że termin jest do końca roku.
A chińskie wyroby akumulatorowo-kołowe do kiedy?
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Szczególnie jak komunikat informował tak:"Hiszpańskie autobusy mają pojawić się na ulicach Warszawy w połowie przyszłego roku."
https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... -warszawy/
https://um.warszawa.pl/-/10-hiszpanskic ... a-warszawy
Ja nie wiem co wy tu macie, że komunikaty prasowe za nic macie, a swoją prawde i alternatywny świat czy coś koło tego
-
NotThisOne
No zazwyczaj najlepszym źródłem zawsze będzie bezpośrednio sam przewoźnik, aniżeli jakiekolwiek artykuły. To chyba oczywiste
195
"Jakiekolwiek artykuły", tak piszesz o linkach do stron urzędu miasta i organizatora przewozów, miejskiej spółki jednostki budżetowej czyli ZTM . ZTM jest pod przewoźnikiem, a nie nad. Gratuluję.
ZTM jest pod przewoźnikiem? What?
Spółka nie jest jednostką budżetową. To dwa różne byty