Forumspoty - tym razem kolej na rocznicowy !zmiana miejsca!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
jacek
- Zbanowany
Szpiegowałeś pod knajpą?TOMEK pisze:Dwóch gości mnie minęło na Brackiej, zaraz potem weszli do tej knajpy, jeden z nich był w czerwonej kurtce...
Nie ładnie
[ Dodano: 2006-12-15, 22:21 ]
Może TOMEK był tą trzecią, tylko tego nie wiesz?JacekM pisze:lol, ja byłem w czerwonej kurtce, ale ze mną były dwie osoby
Ja bylem kilka minut po 20-tej ...
Ale - jako, że nikogo nie rozpoznałem (no może tylko kolegę Gacka ale zajętego noszeniem krzesełek) a szczególnie już na piętrze, gdzie wypełnienie było zdecydowanie ponad normę to postanowiłem stawić się na następnym WAWKOM spocie już może w bardzej cywilizowanych warunkach
.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
...
Ale - jako, że nikogo nie rozpoznałem (no może tylko kolegę Gacka ale zajętego noszeniem krzesełek) a szczególnie już na piętrze, gdzie wypełnienie było zdecydowanie ponad normę to postanowiłem stawić się na następnym WAWKOM spocie już może w bardzej cywilizowanych warunkach
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Pozdrawiam
[||==||][==||==||]
[||==||][==||==||]
No z tego co pamiętam byli:
5291, Adam G., jego ekscelencja Sułtan Maroka vel Bastian, bohun, Dennis, dzidek, Fikander, Gacek, gronostaj, halifip84, inż. Glonojad, ja, Jarek, JotPeCet, levar, MeWa, MZ, Paweł_K, R-11 Kleszczowa, rutin, Siecool, slupek solaris8315, span, stront, Szamot, TLG, Tm i ZaciszaniN + 2 osoby niezrzeszone, z czego każdy w większym lub mniejszym wymiarze czasowym
5291, Adam G., jego ekscelencja Sułtan Maroka vel Bastian, bohun, Dennis, dzidek, Fikander, Gacek, gronostaj, halifip84, inż. Glonojad, ja, Jarek, JotPeCet, levar, MeWa, MZ, Paweł_K, R-11 Kleszczowa, rutin, Siecool, slupek solaris8315, span, stront, Szamot, TLG, Tm i ZaciszaniN + 2 osoby niezrzeszone, z czego każdy w większym lub mniejszym wymiarze czasowym
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
i jaJacekM pisze:No z tego co pamiętam byli:
5291, Adam G., jego ekscelencja Sułtan Maroka vel Bastian, bohun, Dennis, dzidek, Fikander, Gacek, gronostaj, halifip84, inż. Glonojad, ja, Jarek, JotPeCet, levar, MeWa, MZ, Paweł_K, R-11 Kleszczowa, rutin, Siecool, stront, solaris8315, span, stront, Szamot, TLG, Tm i ZaciszaniN + 2 osoby niezrzeszone, z czego każdy w większym lub mniejszym wymiarze czasowym