;>Gacek pisze:2 osoby niezrzeszone
Forumspoty - tym razem kolej na rocznicowy !zmiana miejsca!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Przez cały weekend nie było mnie na forum, więc dopiero teraz kilka podsumowań:
Owszem, spisał, ale według stanu do godziny 20:00, kiedy to wyszedłem. Wtedy, według kolejności siedzenia wokół stolików byli następujący forumowicze: MZ, JacekM, Paweł_K, MeWa, zaciszanin, dzidek, rutin, span, TLG, Tm, slupek, Jarek, levar, inż. Glonojad, Dennis, Adam G., solaris8315, stront, R-11 Kleszczowa, Siecool, Bastian, hafilip84, Fikander, a tuż przed moim wyjściem przyszła gronostaj z Mężem Prawie. Potem, jak widzę z poniższej wypisówki Jacka, jeszcze przybywały kolejne osoby:Bastian pisze:MZ zdaje się obecnych spisał.
Gdybym wiedział, że to tak się rozwinie, to zaplanowałbym większy wymiar czasowy .JacekM pisze:No z tego co pamiętam byli: 5291, Adam G., jego ekscelencja Sułtan Maroka vel Bastian, bohun, Dennis, dzidek, Fikander, Gacek, gronostaj, halifip84, inż. Glonojad, ja, Jarek, JotPeCet, levar, MeWa, MZ, Paweł_K, R-11 Kleszczowa, rutin, Siecool, slupek solaris8315, span, stront, Szamot, TLG, Tm i ZaciszaniN + 2 osoby niezrzeszone, z czego każdy w większym lub mniejszym wymiarze czasowym.
solaris8315 pisze:Zjazd do zajezdni TARGÓWEK. Śmierdzę fajami.
Jak ja wychodziłem z Adamem G., to też pierwszym zdaniem było: "Wreszcie świeże powietrze!"R-11 Kleszczowa pisze:Ja też. Zresztą to było pierwsze zdanie Dennisa po wyjściu na ulicę: "Ale teraz śmierdzimy papierosami".
Gdyby to było latem, na świeżym powietrzu, to czemu nie . A Ty czemu tylko myślałeś, zamiast przyjść i samemu się przekonać, jak to wszystko wyglądało?Piotrek pisze:No myślałem, że Wy tak do rańca.
Zgadzam się z przedmówcą .TLG pisze:Tak, spot był bardzo udany, użytkownicy dopisali, w pewnym momencie zabrakło miejsc siedzących i trzeba było anektować okoliczne wolne stoliki. Dzięki wszystkim za udaną imprezę.