Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
ZaciszaniN
-
Kontakt:
8315 pisze:[...] temat zlazł z tytułu "Kłotnie o policji" a wlazł na linię ognia i można go nazwać "wytykanie sobie błędów".
Nie. Temat jak najbardziej dotyczy policji. A że nie którzy nie potrafią się zgodzić z bolesną prawdą (tym razem bez personaliów
) to już ich problem.
to niech się rozkręcają ale na priv, bo narazie robią z siebie (niestety muszę to powiedzieć) błaznów

.
Skoro temat Ci nie pasuje, to go nie czytaj. Proste rozwiązanie.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
Kleszczu
- Stoi... Sofista?
-
Kontakt:
Zaciszanin. Ty i ja wiemy, że się sympatią nie darzymy. Ale mam jedną prośbę. Darujmy to sobie na forum. Zgoda
Bo mam już dość oszczerstw i pomówień etc. tak z mojej jak i Twojej strony.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
ZaciszaniN
-
Kontakt:
-
Kleszczu
- Stoi... Sofista?
-
Kontakt:
zaciszanin pisze:R-11 Kleszczowa pisze:
Zaciszanin. Ty i ja wiemy, że się sympatią nie darzymy. Ale mam jedną prośbę. Darujmy to sobie na forum. Zgoda
Bo mam już dość oszczerstw i pomówień etc. tak z mojej jak i Twojej strony.
Ja na prawdę nie wchodzę na forum z założeniem, by kogoś się czepiać, a jak już do tego dochodzi, to nie bez przyczyny. No, ale skoro proponujesz "zawiesić broń", to mogę na to przystać. Zwłaszcza, że co miałem do napisania w tej kwestii, już napisałem
I ja co miałem napisać napisałem. Wiec cieszę się, że się zgadzasz. Pozdrawiam.
PS. Naprawdę się pisże razem, a nie osobno 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Zaciszanin

Ale Ty także nie chcesz, żeby Tobie prawda zajrzała w oczy. Bo myślisz, że jesteś nie omylny. Rozumiem że chcesz być "boss" i z przykrością stwierdzam, że chcesz sobie innych podporządkować bo Ty "masz racje" i reszta musi się z Tobą się zgodzić. A, że ktoś się nie zgadza z Tobą to mieszasz daną osobę z błotem. I powiem otwarcie, że takie dążenie kiedyś sięodwróci przeciwko Tobie i wtedy Ty odczujesz na własnej skórze co to jest mieszanie kogoś z błotem. Może wygaduje pierdoły no ale cóż życie wiele mnie nauczyło, nauczycielem nie jestem i nie będę.
Z mojej strony koniec. W razie jakiś problemów zapraszam na GG.
-
Kleszczu
- Stoi... Sofista?
-
Kontakt:
Zaczyna się od nowa
Albert Camus-"Dżuma"
-
Proboszcz
8315 o 20:00 pisze:to niech się rozkręcają ale na priv, bo narazie robią z siebie (niestety muszę to powiedzieć) błaznów .
8315 o 20:16 pisze:Zaciszanin

Ale Ty także nie chcesz, żeby Tobie prawda zajrzała w oczy. Bo myślisz, że jesteś nie omylny. Rozumiem że chcesz być "boss" i z przykrością stwierdzam, że chcesz sobie innych podporządkować bo Ty "masz racje" i reszta musi się z Tobą się zgodzić. A, że ktoś się nie zgadza z Tobą to mieszasz daną osobę z błotem. I powiem otwarcie, że takie dążenie kiedyś sięodwróci przeciwko Tobie i wtedy Ty odczujesz na własnej skórze co to jest mieszanie kogoś z błotem. Może wygaduje pierdoły no ale cóż życie wiele mnie nauczyło, nauczycielem nie jestem i nie będę.
Z mojej strony koniec. W razie jakiś problemów zapraszam na GG.
Widzę dużą niekonsekwencję w działaniach

Teraz Ty zrobiłeś z siebie błazna - oni zawiesili broń, a Ty nadal jęczysz na ten sam temat
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Proboszcz

No i co w związku z tym?. Zapraszam na GG. Ale widzę że zdanie pod tytułem "Z mojej strony koniec." jest napisane maleńkim druczkiem... Następnym razem postaram się napisać większym. A uważasz, że wyszedłem na błazna to jest Twoja prywatna opinia.
-
ZaciszaniN
-
Kontakt:
8315 pisze:[...] Bo myślisz, że jesteś nie omylny.
Nigdy nic takiego nie twierdziłem, nie twierdzę i twierdzić nie będę, bo człowiek uczy się przez całe życie. Natomiast dobitnie tutaj pokazujesz, że to Ty szukasz zwady, co dalej jeszcze bardziej podkreślasz:
Rozumiem że chcesz być "boss" i z przykrością stwierdzam, że chcesz sobie innych podporządkować bo Ty "masz racje" i reszta musi się z Tobą się zgodzić.
Kolejna inwektywa z Twojej strony
A, że ktoś się nie zgadza z Tobą to mieszasz daną osobę z błotem.
W tym temacie użyłem tylko jedno uważane za obelżywe, słowo.
I powiem otwarcie, że takie dążenie kiedyś się odwróci przeciwko Tobie
Rozczaruję Cię - ja do niczego nie dążę na forum.
odczujesz na własnej skórze co to jest mieszanie kogoś z błotem.
To tylko Twoje chore teorie
Może wygaduje pierdoły
Tutaj niestety muszę się z Tobą zgodzić - zwłaszcza co do mojego "rzucania błotem".
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Zaciszanin

To jest Twoja prywatna ocena mojej osoby. A po za tym żle zrozumiałęs moje słowa "I powiem otwarcie, że takie dążenie kiedyś się odwróci przeciwko". Nie chodziło mi o forum, tylko do czego dążysz w życiu. A że uważasz że przedstawiam chore teorie. To jest Twoja prywatna opinia. Zapraszam na GG na takie texty.
-
Proboszcz
8315 pisze:Zapraszam na GG na takie texty.
Ja już nie będe nawet próbować - potem znowu założysz temat, że chcę Cię pobić albo zabić...Przez niego półtora roku temu prawie umarłem ze śmiechu

-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Kamilu drogi uważałem Cię za mądrego człowieka, ale widać myliłem się. Widzę że Twoje zachowanie też nie jest lepsze. Ja Ciebie nie będę wychowywał bo każdy wychowuje się we własnym zakresie. Jeżeli lubisz wypominać to zapraszam na GG, bo teraz przedstawiłeś, że ja Proboszcz mam rację, a taki głupi 8315 wypisuje bochomazy, z których się można pośmiać. A po za tym śmiech to zdrowie.
-
Proboszcz
8315 pisze:bo teraz przedstawiłeś, że ja Proboszcz mam rację, a taki głupi 8315 wypisuje bochomazy
Że głupi to nie pomyślałem. Tylko przedstawiałem niekonsekwencję z Twojej strony i tyle. A jak napisałeś o GG to mi się ta śmieszna sprawa przypomniała po prostu

-
ZaciszaniN
-
Kontakt:
8315 pisze:To jest Twoja prywatna ocena mojej osoby.
Ja nie oceniam Twojej osoby. Nie podobają mi się jedynie bzdurne, nieprawdziwe teksty na temat mnie.
A po za tym żle zrozumiałęs moje słowa "I powiem otwarcie, że takie dążenie kiedyś się odwróci przeciwko". Nie chodziło mi o forum, tylko do czego dążysz w życiu.
Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale dla mnie forum nie jest odzwierciedleniem świata realnego. Nie popadajmy w paranoję.
Zapraszam na GG na takie texty.
Raz - nie mam dostępu do GG, dwa - z tego co widać, nie mamy raczej o czym rozmawiać.
"Kończ waść, wstydu oszczędź".
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Proboszcz pisze:8315 pisze:bo teraz przedstawiłeś, że ja Proboszcz mam rację, a taki głupi 8315 wypisuje bochomazy
Że głupi to nie pomyślałem. Tylko przedstawiałem niekonsekwencję z Twojej strony i tyle. A jak napisałeś o GG to mi się ta śmieszna sprawa przypomniała po prostu

Jak dla Ciebie ta "sprawa" na GG była powodem do śmiechu to współczuje niezmiernie. A po za tym jeszcze jest PW, e-mail...