Jak masz kartę to jeździsz normalnie. Jak bilet, to trzeba jeszcze dokupić drugi taki, ale kto tam sprawdza bilety w nocnych. Jak wejdzie jakiś kanar to i tak na następnym przystanku wylatujegronostaj pisze:Miejski. To nocny autobus jest, nigdzie nie ma napisane, że podmiejski , a zasadniczo w nocnych można na miejskim jechać. Tak mi się wydaje. Ale głowy nie dam.
No i rusza N50
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Możliwe ale zastanawiam się jaki jest sens istnienia tylu tematów dotycznących N50 Niebawem powstanie wypisówka w obserwacjach o podobnym tytule, później i w infrastrukturze ktoś założy temat o tej linii a na koniec w MiK pojawi się temat dotyczący połączenia metra z nocnym o numerze N50Fikander pisze:Jak na razie to w coraz większej liczbie tematów bawisz się w moderatora
geograf pisze:Hm.
Faktycznie nigdy nie ma mowy o granicy strefy biletowej.
Ciekawe czy to pomyłka, czy zapowiedź podobnej taryfy w pozostałych podmiejskich nocnych...
Gazeta Wyborcza pisze:W autobusach N50 obowiązują opłaty takie jak w innych liniach nocnych - wystarczy mieć np. bilet jednorazowy normalny za 4,8 zł lub 30-dniowy normalny za 66 zł.
to może z tematu o reformie linii nocnych niech ktoś wytnie posty dotyczące N50 ?? Bo jakoś bez sensu by w dwóch tematach na KM prowadzone były rozmowy o jednej i tej samej linii.Tm pisze:Niech tu zostanie temat o wycieczce, a na KM o linii i jej funkcjonowaniu.
- fik
- Naczelne Chamidło
Spokojnie, wszystko w swoim czasie będzie połączone i naprawione, nie bój nic.dzidek pisze:Możliwe ale zastanawiam się jaki jest sens istnienia tylu tematów dotycznących N50
Dokładnie tak.TOMEK pisze:Straszne, uraził twoją admińską dumę i godność
No skoro można jeździć na miejskim okresowym to może się przytelepię ostatnim 186 na Wilanowską.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Heh, fajnie.
Ja może się pojawię, ale raczej nie, jeśli już dosiądę się na swoim przystanku
Jak mi się nie uda dziś, to innym razem- w końcu od mojego domu do najbliższego przystanku N50 idzie się 4 minuty
Ja może się pojawię, ale raczej nie, jeśli już dosiądę się na swoim przystanku
Jak mi się nie uda dziś, to innym razem- w końcu od mojego domu do najbliższego przystanku N50 idzie się 4 minuty
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
ZTCW ajenci mają obsługiwać linie niekrańcujące na Centralnym. Czyli pewnikiem N01 i N02. Mam nadzieję, że będzie to ITS, a nie Grodzio...
[ Dodano: 2007-05-11, 13:57 ]
Nikt nie chce iść na inaugurację N50 (albo się nie przyznaje). Trudno, będę sam. A prasa, TV?! Powinno być nawet przecięcie wstęgi! Na miejscu ZTM bym coś takiego zorganizował. W końcu ta reforma daje powody do dumy (rozwój komunikacji wraz z rozwojem miasta, ba, aglomeracji nawet, a to teraz bardzo modne hasła )
[ Dodano: 2007-05-11, 13:57 ]
Nikt nie chce iść na inaugurację N50 (albo się nie przyznaje). Trudno, będę sam. A prasa, TV?! Powinno być nawet przecięcie wstęgi! Na miejscu ZTM bym coś takiego zorganizował. W końcu ta reforma daje powody do dumy (rozwój komunikacji wraz z rozwojem miasta, ba, aglomeracji nawet, a to teraz bardzo modne hasła )
Nareszcie!!!!
To swoja drogę, levarze.
I co, nie ma dziś nic w ,,Dz'' o tym?
Nie wiem, czy się pojawię, ale nie mogę się doczekać widoku naklejki N50 na moim przystanku.
To swoja drogę, levarze.
I co, nie ma dziś nic w ,,Dz'' o tym?
Nie wiem, czy się pojawię, ale nie mogę się doczekać widoku naklejki N50 na moim przystanku.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Paweł Ney
Są 2 możliwości - albo Sławek zaspał, albo mu tekstu nie puścili
Ale na pewno nie ma nic???
A jeśli chodzi o naklejki, to wyjątkową opieszałość prezentuje tu ZTM. Rozumiem, że nie wieszają tydzień przed, żeby nie było zmyły, ale najpóźniej dziś rano naklejki i rozkłady powinny wisieć!!!
Edit: dopisano II cz. postu]
Ale na pewno nie ma nic???
A jeśli chodzi o naklejki, to wyjątkową opieszałość prezentuje tu ZTM. Rozumiem, że nie wieszają tydzień przed, żeby nie było zmyły, ale najpóźniej dziś rano naklejki i rozkłady powinny wisieć!!!
Edit: dopisano II cz. postu]