Lewarki solĂłwki - 2007
Moderator: vernalisadonis
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Wóz #1009 na 04/120 (A)
Wóz #1609 na 04/120 (B)
Wóz #1611 na 05/120 (B)
Wóz #1645 na 2/120
Wóz #1609 na 04/120 (B)
Wóz #1611 na 05/120 (B)
Wóz #1645 na 2/120
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
To masz problem chłopiealojzy pisze:Tylko że mija się on z rzeczywistością - tą w papierach i tą w realu.chruscik pisze: jak nie ma wczoraj na 128 jezdzil... Ivo stosuje taki szyfr i jakos wszyscy wiedza o co chodzi.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Problemy to niestety stwarzasz Ty kolego, wymyślając sobie odbiegający od rzeczywsitsości system numeracji. Skoro jest to miejsce na wypisówki wozów widzianych na mieście, czyli piszemy to, co widzimy, to dodawanie zer (a propos - dlaczego tylko jedno?) jest tego zaprzeczeniem.ZaciszaniN pisze:To masz problem chłopiealojzy pisze: Tylko że mija się on z rzeczywistością - tą w papierach i tą w realu.
dokładnie alojzy ma rację to może zaczniemy naśladować pana z Zacisza i zauważone całki wypisywać z 0 na początku...to też przecież będzie bez różnicyalojzy pisze:Problemy to niestety stwarzasz Ty kolego, wymyślając sobie odbiegający od rzeczywsitsości system numeracji. Skoro jest to miejsce na wypisówki wozów widzianych na mieście, czyli piszemy to, co widzimy, to dodawanie zer (a propos - dlaczego tylko jedno?) jest tego zaprzeczeniem.ZaciszaniN pisze: To masz problem chłopie
210 02/707 [A+B]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Uprzejmie proszę o nie wszczynanie awantur, bo na takową się zapowiada.Santos pisze:dokładnie alojzy ma rację to może zaczniemy naśladować pana z Zacisza i zauważone całki wypisywać z 0 na początku...to też przecież będzie bez różnicyalojzy pisze: Problemy to niestety stwarzasz Ty kolego, wymyślając sobie odbiegający od rzeczywsitsości system numeracji. Skoro jest to miejsce na wypisówki wozów widzianych na mieście, czyli piszemy to, co widzimy, to dodawanie zer (a propos - dlaczego tylko jedno?) jest tego zaprzeczeniem.
320 194/2
394 106 tuż po 17 przy Ciepłowni UKSW.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel