Hahaha, a ja nawet nie zauważyłam, a trzeźwa i przytomna byłam .Gacek pisze: Szczególnie ze na powrcoie mieliśmy jedna awanturę na wozie...
O jeny, jestem w gazecie . hahaha, będziemy sławni ?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Tak tylko zapytałem a jednakR-11 Kleszczowa pisze:Tak. Co w tym dziwnego Przecież na innych eNkach też będą ajenci
Czyli stało się to, co jest standardem na liniach nocnych, i to kursujących po centrum Warszawy. A takie teksty to robienie tylko atmosfery sensacji, i utwierdzanie w społeczeństwie głupich stereotypów .Szamot pisze:Jak i pewnym podchmielonym młodzieńcom w szukaniu zaczepki. I stąd chciałbym złożyć serdeczne podziękowania Sławkowi za znaczną pomoc w opanowaniu atmosfery, która w pewnym momencie zaczynała się robic mocno nieprzyjemna...Wewnątrz autobusu w miejsu na reklamę przy środkowych drzwiach znajduje się żółta kartka "AUTOBUS MONITOROWANY". Taka sama, tyle że biała i w koszulce, przyklejona jest na drzwiach kabiny kierowcy.
Kamery nie przeszkodziły jednak niektórym forumowiczom w wypiciu tymbarka*,
No i nawet mój spodzień i kawałek kaptura się załapałyspan pisze:ja tu widze Rutina, TOMKA itd.chruscik pisze:http://miasta.gazeta.pl/warszawa/51,348 ... 7.html?i=0
ja tu widze gronostaja i pana prezesa klubu
Tu się muszę z tobą zgodzić (chyba pierwszy raz w historii tego forum). Nie róbmy "z igły widły", nie była to sytuacja wymagająca uwagi. Na większości kursów nocnych zdarzają się sytuacje nie pozwalające się nudzić pasażeromPredator pisze:A takie teksty to robienie tylko atmosfery sensacji, i utwierdzanie w społeczeństwie głupich stereotypów.