BTW kolejny Ferdynand się tam kształciemdegger pisze:Ferdinand
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ufff.... Górnik Zabrze zostaje w I lidze
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Ikarus 5780
Legia ma intertoto, wygrała z Odrą, a Lech nie potrafił wygrać z Arką. Puchar na pocieszenie, ale w następnym roku będzie lepiej. Cieszę się i z tego, bo przynajmniej prawie pewne, że będą transmisje w TV.
Bardzo ciekawa jest ostatnia kolejka, jeśli chodzi o mistrza, Zagłębie pierwsze w tabeli gra z Legią, która jakby nie patrzeć na wyjazdy u siebie rzadko przegrywa, a BOT gra z Pogonią (która spada niestety do drugiej ligi) i która przy mobilizacji i umiejętnościach BOTu punktów im raczej nie zabierze. Ale Zagłębie ma 1 punkt przewagi. Przed ostatnią kolejką stawiałbym, że mistrzem będzie BOT. Ciekawe jest to, że obie drużyny grają wyjazdy i jakby nie patrzeć ktoś będzie świętował mistrza na cudzym stadionie.
Bardzo ciekawa jest ostatnia kolejka, jeśli chodzi o mistrza, Zagłębie pierwsze w tabeli gra z Legią, która jakby nie patrzeć na wyjazdy u siebie rzadko przegrywa, a BOT gra z Pogonią (która spada niestety do drugiej ligi) i która przy mobilizacji i umiejętnościach BOTu punktów im raczej nie zabierze. Ale Zagłębie ma 1 punkt przewagi. Przed ostatnią kolejką stawiałbym, że mistrzem będzie BOT. Ciekawe jest to, że obie drużyny grają wyjazdy i jakby nie patrzeć ktoś będzie świętował mistrza na cudzym stadionie.
- fik
- Naczelne Chamidło
No to się popisały gffiasdki, nie ma co, kopnął jeden z drugim kilka razy piłkę w srEkstraklasie i myśli, że może się wypinać na kadrę...http://wiadomosci.onet.pl/1548798,14,1, ... ,item.html
Polscy piłkarze nie chcą jechać na MŚ!
Na turniej do Jordanii odleciała reprezentacja Polski, która na przełomie czerwca i lipca weźmie udział w mistrzostwach świata do lat 20 w Kanadzie. Bez kilku czołowych zawodników.
W mistrzostwach świata nie chcą wziąć udziału Kamil Grosicki, Maciej Korzym i Adam Marciniak. Mają ważniejsze sprawy. Dwaj pierwsi wolą trenować w Legii, a trzeci obiecał swojej dziewczynie, że w tym samym czasie wyjedzie z nią na wakacje.
- Ja nic z tego nie rozumiem -mówi Michał Globisz, trener, który z prowadzonymi przez siebie reprezentacjami juniorów wywalczył mistrzostwo i wicemistrzostwo Europy. - Polska zagra w mundialu U-20 po raz pierwszy od 24 lat. Ten turniej cieszy się ogromnym zainteresowaniem, a jego najlepsi piłkarze robią wielkie kariery. Leo Beenhakker też leci z naszą drużyną, bo uważa ją za naturalne zaplecze pierwszej reprezentacji. Jeśli młodzi chłopcy, chcący spełnić swoje marzenia, sami rezygnują z takiej szansy, to ja mogę tylko załamać ręce.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Heh za taki numer powinni mieć zamknięte drzwi do reprezentacji na stałe, nie tylko do tej U-20, ale do każdej kategorii wiekowej... Nie rozumiem jak można odmówić takiej okazji zaprezentowania się na forum światowym, broniąc barw swojego kraju. Tym bardziej że leci z nimi selekcjoner pierwszej reprezentacji... Ręce opadają...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
żeby jeszcze to był byle kto...ale Korzym to naprawdę spory talent, Grosicki jest określany jako nadzieja polskiej piłki (jedna z kilku), a Marciniak już pogrywa w lidze....co gorsza i tak ani Korzym ani Grosicki nie będą w tym sezonie grać w podst. składzie Legii, są na to jeszcze za słabi
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Grosicki ma wykształcenie niepełne podstawowe - uwaga, to może być drugi Wojtuś Kowalczyk!Karol pisze:Grosicki jest określany jako nadzieja polskiej piłki (jedna z kilku),
"Legia!" - "co?" - "intertoto!"Ikarus 5780 pisze:Legia ma intertoto
kibice Zagłębia Lubin
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
O niepełnym podstawowym Grosickiego pisała łże-Gazeta (może faktycznie). A wikipedii nie wierz, piszą tam np. że Choszczówkę zamieszkuje 2000 osóbFikander pisze:
wiki twierdzi, że "Jest uczniem liceum wieczorowego w Szczecinie."
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Chyba tak
. Co do wiki, to nie chciało mi się za bardzo sprawdzać potwierdzenia u źródła informacji dotyczącej wykształcenia jakiegoś pustogłowego żel-Pena