O tak, odkurzaczy czas na 116 czas dobiegł końca (przynajmniej powinnienfraktal pisze:Byłoby chyba lepiej, gdyby zredukowano jej niskopodłogowe brygady ze 116
Zmiany obsługowe - czerwiec 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Potwierdzenie z Przegubowca:
Przegubowiec pisze:Od 1 czerwca przewiduje się następujące zmiany w obsłudze linii autobusowych:
103 - pojawia się więcej Jelczy z Redutowej
106 - powrót Veolii na stare śmieci
121 - jeszcze więcej Veolii
125 - wielki come back Ostrobramskiej
180 - PKS Grodzisk wchodzi z nowymi Scaniami za Solarki Veolii
197 - przejęte w DS przez Redutową
406 - Stalowa zwiększa swoje udziały
515 i E-2 - Stalowa pojawia się w zamian za Redutową
732 - nowa linia będzie obsługiwana w całości przez Stalową
- gregory5576
- Kontakt:
maciek8610 pisze:Teraz od czerwca redutowa będzie posiadała tylko dwie linie przyśpieszone. 501 i 522 Coraz bliżej likwidacji
[ Dodano: 2007-05-25, 18:15 ]
- gregory5576
- Kontakt:
maciek8610 pisze:Mam rozumieć, że w niedalekiej przyszłości na redutowej będą same gnioty z niewielką ilością kwadratów i przegubów?
Zresztą niedługo zadania R-5 przejmie mobilis, więc tak mi przyszło do głowy, że to może być etap w likwidacji zakładu
[ Dodano: 2007-05-25, 18:32 ]
[ Dodano: 2007-05-25, 18:34 ]
Jeżeli można to chciałbym powiedzieć swoje zdanie o tym.fraktal pisze:Potwierdzenie z Przegubowca:Przegubowiec pisze:Od 1 czerwca przewiduje się następujące zmiany w obsłudze linii autobusowych:
103 - pojawia się więcej Jelczy z Redutowej
106 - powrót Veolii na stare śmieci
121 - jeszcze więcej Veolii
125 - wielki come back Ostrobramskiej
180 - PKS Grodzisk wchodzi z nowymi Scaniami za Solarki Veolii
197 - przejęte w DS przez Redutową
406 - Stalowa zwiększa swoje udziały
515 i E-2 - Stalowa pojawia się w zamian za Redutową
732 - nowa linia będzie obsługiwana w całości przez Stalową
1. Co do Veolii na 106 to jeśli SU15 to spoko ale jak SU12 to zmiana na minus
2. Co do 125 to dla mnie zmiana na minus. R13 na 125 spisuje się dobrze, wysyła MANy a jak będzie R10 to wiadomo że czasami będą pewnie tam się pojawiać sztywniaki. Według mnie powinna R13 pozostać na 125.
3. R6 w DS na 197 to dobry pomysł ze względu że na linii tej nie będą już się pojawiać małe MANy z R13 które nie pasują na tą linię.
Co do reszty nie mam zdania, reszta zmian nie jest dla mnie istotna aż tak.
MZA R-4 "STALOWA"
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
Może masz i rację. Jedna rzecz mnie jednak zastanawia. Teoretycznie po tak dużych zakupach wozów wielkopojemnych w Warszawie nie powinno być już linii, w rozkładach których planowa brygada niskopodłogowa pojawia się raz na godzinę. Ciekawe, czy ZTM zrobi coś z tym faktem, czy będzie dodawał brygady niskie do linii, gdzie i tak jest ich sporo. Kolejny problem, to linie okresowe... Ale to już temat na zupełnie inny wątek.
Anpfraktal pisze:Kolejny problem, to linie okresowe... Ale to już temat na zupełnie inny wątek.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese