no i co z tegoPiotrek pisze:Przypominam, że Kleszczowa, to już nie R-11alojzy pisze:81xx już zajete!
Przenumerowania taboru MZA
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A co się stanie jak MZA stwierdzi, że z przyczyn takich, a takich tego nie wykonaFlash8222 pisze:Na szczęście już niedługo ZTM wystosuje stosowne pismo do MZA o przenumerowanie wozów.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nic. Numeracja taboru jest wewnętrzną sprawą MZA.R-11 Kleszczowa pisze:A co się stanie jak MZA stwierdzi, że z przyczyn takich, a takich tego nie wykona
Szkoda słów, żeby takie bzdury komentowaćlevar pisze:Oby MZA dostało po dupie za ten burdel
14.07.2008 - i starczy...
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Niestety tak. Ale to właśnie świadczy o bałaganie, który panuje w tej firmie.Tadek A. pisze:Numeracja taboru jest wewnętrzną sprawą MZA
Dodam tylko, że MPK Poznań postanowiło za jednym razem na wielką skale zrobić porządek z numeracją autobusów. Poskutkowało to tym, że niektóre numery wisiały na autobusach po kilka dni, gdyż trzeba je było znowu zmieniać. A MPK Poznań zalicza się do przewoźników o nienajgorszej opinii. A teraz wyobraźcie sobie co by się stało, gdyby za taką operacje wzięło się nagle MZA.
15/12/2005-12/7/2019
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tylko porównajcie sobie ilość wozów w takim Poznaniu czy Krakowie do ilości w naszym mieście. U nas operacja przenumerowania byłaby dużo bardziej skomplikowana.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Ale niby po co przenumerowywać
przecież wszystko jest ok...niby czemu ma służyć przenumerowanie wozów
ludzi to gówno obchodzi,więc nie widze jakiegoś konkretnego argumentu za zmianą numeracji
Dobrze jest jak jest i niech już tak zostanie...a pisanie że niektórzy zainteresowani komunikacją nie będą rozróżniać wozów,który z jakiej zajezdni jest wręcz żałosne
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Ale Santos [----] dla ułatwienia pracy nie których służb typu NR przydał by się jakiś porządek . Dla przykładu podam że na razie jest projekt opracowany już numeracji autobusów na wzór Krakowa . Jak tylko będą na to pieniądze powinni to zrealizować.
EDIT: Po to są nicki, by nie zwracać się po nazwisku
EDIT: Po to są nicki, by nie zwracać się po nazwisku
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”