Nazgul pisze:jak widać
Widocznie co innego widzimy
[ Dodano: 2007-06-28, 09:22 ]
Nazgul pisze:czasu nie zaoszczędzi, lub zaoszczędzi niewiele
Masz jakiekolwiek argumenty na poparcie tej tezy i tylko drocząc się z nami ich nie przytoczyłeś, czy po prostu napisałeś sobie to tak spod dużego palca
[ Dodano: 2007-06-28, 09:25 ]
groov pisze:408 5xx przez Wiatrak
I wtedy jak ktoś już wcześniej wspomniał z przystanku Metro Politechnika 01 będzie dojazd do Ronda W.
Przecież już jest: 188 i 523

Chociaż zaczyna mnie powoli przekonywać idea komasacji linii jadących w poszczególne rejony Grochowa na tych samych przystankach w zespole Metro Politechnika (to oczywiście przy założeniu, że 515 nie jedzie przez TS na Okęcie)
[ Dodano: 2007-06-28, 09:30 ]
emdegger pisze:Mowy nie ma - już starczy jedno 525 przy Płowieckiej skazane na zamrożenie częstotliwości po poludniu.
A to cóż znów za dogmaty? Wystarczy przerzucić 125 (a i 704, 720 oraz 722 bym dołożył, ze względu na uwspólnienie przystanku z 502) na przystanek PŁOWIECKA 02 i po kłopocie. Możemy odmrozić częstotliwość
[ Dodano: 2007-06-28, 09:34 ]
emdegger pisze:No nie wiem, czy tak do konca się sprawdzają, gdyż 2 pierwsze z 3 linii umieszczonych przez Ciebie w nawiasie, to w kategorii "połączenia niepunktualne" rarytasy z samej szpicy
Powiedziałbym, że z wymienionych trzech linii najbardziej niepunktualna jest akurat ta trzecia

PS Do znakomicie spisujących się obwodów, choć niestety niepunktualnych (apropos, piszę dziś pisemko do imć Galasa ws. zielonej strzałki przy Ciepłowni), w pierwszej kolejności zaliczyłbym jednak 106
[ Dodano: 2007-06-28, 09:39 ]
Nazgul pisze:z przystanku Metro Politechnika 01 jechała na Wiatraczną i dalej ciągiem Grochowska (gdzie żadna inna linia nie zapewnia bezpośredniego połączenia z tym ciągiem)
I wszystko odjeżdżające stamtąd na Ostrobramską też z jednego (innego)? Jak już napisałem, zaczyna mnie to przekonywać

W końcu do węzła PŁOWIECKA, trochę naokoło, ale jednak, dowiozłoby także 515.
[ Dodano: 2007-06-28, 09:42 ]
Nazgul pisze:IMHO lepiej wpuścić na obwód po TS linię z Marysina, bo 520 i tak pozostanie na swojej trasie.
No nie wiem. Na Marysinie nie ma absolutnie NIC

A w Rembertowie jest uczelnia i stacja kolejowa linii terespolskiej. Ludzi też nieco więcej tam mieszka (a oni do centrum mają kolej, zaś na Grochów mieliby 143) - piszę to tym razem dla przypadku skierowania 515 jednak na obwód