nie bedzie gosolaris8315 pisze:12. Dantte
OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat został z lekka (55 postów
) oczyszczony.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Colony
- Kontakt:
Na piechtę do N81. Wtedy raczej zdążysz na sabat.hafilip84 pisze:Dobra... A jak trzeba stamtąd ruszać (i czym) żeby zdąrzyć na centralny na 00.15 lub 1.15 lub 2.15?
Tylko na terenie parku.czy w pobliżu jest jakiś sklep?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
To raczej kiosk, ale jest tez kawiarnio-bar...
Ale jeszcze w osrodku rekreacji jest pub i restauracja
http://www.parkpowsin.pl/Mapa
,,A'' to oczywiście pętla busów, biuro to ten drewniak, co mówiłem biuro parku, dalej maslaków, przesuńcie wlewo troszkę, to jest zaznaczona polana do grilla, wiaty i nawet kilka fotek. Ale to jest jedno, a obok nie zaznacozna jeszcze większa jest polana, też z wiatami, choć trudno to opisać
Tylko żeby pogoda dopisała...
[ Dodano: 2007-06-30, 13:35 ]
Albo weźcie latarki i przez las fajnei się idzie, ja niejednokrotnie lasem późnym wieczorem na rowerze po tym lesie jechałem, do metra bardzo miło zwartą grupą przez las by było iść

Ale jeszcze w osrodku rekreacji jest pub i restauracja
http://www.parkpowsin.pl/Mapa
,,A'' to oczywiście pętla busów, biuro to ten drewniak, co mówiłem biuro parku, dalej maslaków, przesuńcie wlewo troszkę, to jest zaznaczona polana do grilla, wiaty i nawet kilka fotek. Ale to jest jedno, a obok nie zaznacozna jeszcze większa jest polana, też z wiatami, choć trudno to opisać
Tylko żeby pogoda dopisała...
[ Dodano: 2007-06-30, 13:35 ]
Trzeba dojść do petli i od pętli jakieś niecałe 10 minut spacerkiem małą drogą p[rzez Powsin część wiejsko-domkową prosto około 300 metrów czerwonym szlakiem, potem trza tylko na drugą stronę przejść... Czyli by trzeba było wyjść 20 minut przed...hafilip84 pisze:Jak daleko i jaki to przystanek?Colony pisze:Na piechtę do N81.
[ Dodano: 2007-06-30, 13:17 ]Czynny do...?Colony pisze:Tylko na terenie parku.
Albo weźcie latarki i przez las fajnei się idzie, ja niejednokrotnie lasem późnym wieczorem na rowerze po tym lesie jechałem, do metra bardzo miło zwartą grupą przez las by było iść
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia