Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Wypada się tylko cieszyć. Miejsce bydła jest przy wodopoju, a nie na stadionie. Szczerze mówiąc liczyłem na 2-3 lata dyskwalifikacji, ale bez wykluczania "z góry" w przeciągu 5 lat. Mam nadzieję, że Walter będzie miał tyle cierpliwości co Cupiał przed dziewięcioma laty i nie zwinie kramu (choć z ekonomicznego punktu widzenia ma do tego prawo).
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
No i bardzo dobrze, że Legia została ukarana szkoda tylko, że jest to taka mała kara. Jaki byłbym szczęśliwy gdyby ITI wycofało się ze sponsorowania Legii i przy okazji ten klub później nie mógł znaleźć sponsora (Bo kto by chciał sponsorować bezmózgich tzw. prawdziwych kibiców legii) a na samym końcu zburzono stary stadion nie budując nowego
Szkoda, że to tylko marzenia
A tych tzw. prawdziwych kibiców legii to Policja powinni pałować nawet za to, że przychodzą na mecze 
-
Ikarus 5780
Nie nazywaj ich kibicami, a nawet pseudokibicami, kolesie po prostu potrzebowali się wyżyć, a Legie mają tak w dup** jak i Wisłe i inne, co właśnie pokazali.Flash8222 pisze:Bo kto by chciał sponsorować bezmózgich tzw. prawdziwych kibiców legii
a skąd wiesz odrazu,że do ciebie pijeFlash8222 pisze:Widać, że należysz do osób które potrafią tylko innych obrażać.
-
Ikarus 5780
Z pewnością to by była ostatnia rzecz jaką by powiedział.Santos pisze: jestem ciekawy,czy komuś powiedziałbyś u siebie na dzielnicy to co napisałeś o Legii post wyżej![]()
Radykalnym być i sądzić każdego to prosto być, trudniej we własnym "ogródku" byc w porządku wobec innych.
nie miałby życia po prostuIkarus 5780 pisze:Z pewnością to by była ostatnia rzecz jaką by powiedział, radykalnym być i sądzić każdego to prosto być, trudniej we własnym "ogródku" byc w porządku wobec innych.Santos pisze: jestem ciekawy,czy komuś powiedziałbyś u siebie na dzielnicy to co napisałeś o Legii post wyżej[/color]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Santos, jeszcze jedno słowo na temat nie taki, jak trzeba, a o czyjejś znajomości lub nieznajomości "środowiska piłkarskiego" (chyba z piłką ma tyle wspólnego co krzesło elektryczne z krzesłem
tfu!
), a pożegnasz się z możliwością pisania na WC na czas nieokreślony 
@ Flash: a ty też nie prowokuj i nie baw się w sędziego ani moderatora - to ostatnie zostaw nam.
@ Flash: a ty też nie prowokuj i nie baw się w sędziego ani moderatora - to ostatnie zostaw nam.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Jeżeli się mogę wtrącić, to nie wiem co chcesz od Flasha. Napisał co uważa (na marginesie dodam, że mam podobne poglądy na te sprawę), i to nie Jego, ale tych co mu ubliżają lansując swoje fanatyczne (mimo nawet najbardziej niesprzyjających wydarzeń) poglądy powinny być w Twoim kręgu zainteresowania. Na tym właśnie polega forum dyskusyjne, że każdy ma prawo przedstawić swoje stanowisko, i nikt nie ma prawa z nikogo szydzić.Bastian pisze:@ Flash: a ty też nie prowokuj (...)
A jak ktoś nie potrafi dyskutować, i potrafi tylko atakować innych z powodu innych poglądów na jakiś temat, to on powinien być odcięty od dyskusji.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
No właśnie, to jest kolejny problem z polską mentalnością kibiców. Nie można się przyznać, kogo się wspiera w obawie o swoje życie(!).Ikarus 5780 pisze:Z pewnością to by była ostatnia rzecz jaką by powiedział.Santos pisze: jestem ciekawy,czy komuś powiedziałbyś u siebie na dzielnicy to co napisałeś o Legii post wyżej![]()
W takim Londynie jest od groma dobrych klubów, w Warszawie i Krakowie są dwa, a i tak częściej słyszy się o zamieszkach kibiców z Polski...

- Bastian
- Sułtan Maroka
No i otóż właśnie:Predator pisze:Jeżeli się mogę wtrącić, to nie wiem co chcesz od Flasha. Napisał co uważa (na marginesie dodam, że mam podobne poglądy na te sprawę), i to nie Jego, ale tych co mu ubliżają lansując swoje fanatyczne (mimo nawet najbardziej niesprzyjających wydarzeń) poglądy powinny być w Twoim kręgu zainteresowania. Na tym właśnie polega forum dyskusyjne, że każdy ma prawo przedstawić swoje stanowisko, i nikt nie ma prawa z nikogo szydzić.Bastian pisze:@ Flash: a ty też nie prowokuj (...)
A jak ktoś nie potrafi dyskutować, i potrafi tylko atakować innych z powodu innych poglądów na jakiś temat, to on powinien być odcięty od dyskusji.
Niezależnie od tego, czy tego typu opinia jest słuszna, czy też nie, niczego do dyskusji nie wnosi, a więc sprowadza się do nakramienia trolla. Nam naprawdę łatwiej jest skasować pojedynczy post (np. post Santosa, do którego odnosił się Flash), niż także różnego rodzaju napominania, komentarze itp. Dajcie więc nam to robić po swojemu, nawet jeśli nie od razu reagujemy.Flash8222 pisze:Widać, że należysz do osób które potrafią tylko innych obrażać.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow