To pojawiło się dziś na wszystkich trasach objazdowych. Ciekaw jestem czy zmieniono też coś na 4 na Służew?bohun pisze:Dziś na linii 1 widziane starodawne tablice "Trasa Czasowo Zmieniona" z kserówką linii i trasy.
Informacja pasażerska
Tak, zauważyłem.Plesim pisze: To pojawiło się dziś na wszystkich trasach objazdowych.
Była też inna wersja - po prostu biała tablica z dwiema kserówkami - linii i trasy.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Bastian
- Sułtan Maroka
viewtopic.php?p=240085#240085Solaris pisze:JotPeCet , co Ty tak bronisz tego ZTM-u Pracujesz tam Jeżeli tak, to jestem wstanie to zrozumieć.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tak pracuję (już 9 lat). A nie bronię, tylko staram dzielić się z Wami tym co wiem.Solaris pisze:JotPeCet , co Ty tak bronisz tego ZTM-u Pracujesz tam
Wiem jak wyglądają pliki które wychodzą z ZTM i wiem też że "z automatu" przetwarzane są na HTML.Solaris pisze:Nie wmówisz mi jednak, że to poszczególne zajezdnie same tworzą pliki do sterowników i to one są odpowiedzialne za błędy na wyświetlaczach
Natomiast co z nimi robi MZA - nie wiem. Wiem natomiast że długo MZA nie wprowadzało "przystanku na żądanie" bo musieliby "ręcznie" przerabiać pliki do sterowników. Widać, teraz to robią i przez to pojawiają się błędy.
I zwracam uwagę że wszyscy przewoźnicy dostają pliki (czasem tylko w formie papierowej ), i np. taki ITS nie ma takich wpadek poza nielicznymi na 186 czy 302.
Polityka złym doradcą w pracy!
- R-9 Chełmska