też mi nowośćMANiak3333 pisze:Zakorkowana Słomińskiego od Basenów Inflancka do Bonifraterskiej
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Dziś przykładny burdel na Wileniaku - wystarczy że nie ma tam nadzoru ruchu i policji, a już każdy wjeżdża jak chce i blokuje skrzyżowanie... Tragedia...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Korek na Wisłostradzie w kierunku centrum od mostu Śląsko-Dąbrowskiego ok. 9:20...
[ Dodano: 2007-10-17, 15:14 ]
[ Dodano: 2007-10-17, 15:14 ]
NR to tam sobie można wsadzić w las. W poniedziałek NR nic nie pomagał bo jakiś dureń stawał na torach i nawet na polecenie pana z lizakiem nie zmieniał pasa bo tak ładnie stawał za poprzedzającym go wozem, ze nie dało się go wyminąć (dotyczy osobówek i autobusów komunikacji prywatnej)Paweł_K pisze:Dziś przykładny burdel na Wileniaku - wystarczy że nie ma tam nadzoru ruchu i policji, a już każdy wjeżdża jak chce i blokuje skrzyżowanie... Tragedia...
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bastian via SMS o 20:22:43 pisze:Wypadek na Sasanki, Hynka stoi od Al. Krakowskiej. Z przeciwnej Marynarska tez.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
I za miastem tez stało się.Dzisiaj po południu całe miasto stało. Piątek+deszcz to mieszanka wybuchowa. Przejazd gdziekolwiek czym innym niż tramwaj graniczył z cudem.
A z tym tramwajem. Zasiadłem sobie w Pesie z Gocławka i na samo okecie jechałem. fajne sa te ekraniki z monitoringu.
I To chyba pierwszy tramwaj z tak dobrym oświetleniem.
Filip w SMSie: "Karambol na moscie Gdanskimw kierunku Starzyniaka... Okolo 9 dosc mocno stluczonych osobowek... Policja i ZW".
Pogoda zrobiła swoje...
Pogoda zrobiła swoje...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dlaczego niby z wczoraj? Raczej z dzisiaj rano.solaris8315 pisze:Rozumiem to z wczoraj ?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow