515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
Wilanowskie,nietubylcu.PiotrekP pisze:pola
No dobra, no to co, idziemy budować most Płd.?
[ Dodano: 2007-10-27, 22:26 ]
Zastanawiałbym się...pawcio pisze:Bo 408 na Jelonkach nie ma powodzenia, które powodowałoby jego zmianę w 5xx.
To może na Stare Bemowo?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Być może moja skromna osoba.PiotrekP pisze:Ktoś będzie od Nas?Bo ja się stawię i jak ktoś bedzie chciał, to przedstawię wyniki.
Czy ja wiem...pawcio pisze:Bo 408 na Jelonkach nie ma powodzenia, które powodowałoby jego zmianę w 5xx.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
-
Robert 514
Można przez zawrotkę w al.Niepodległości na wysokości Biblioteki Narodowej. Tylko taką zawrotkę da się zrobić bez lecenia pod pomnik Lotnika. Wystarczy przy GUS-ie wyjechać do góry , skręcić w kierunku Mokotowa i zrobić oberka przy bibliotece.
[ Dodano: 2007-10-28, 00:08 ]
[ Dodano: 2007-10-28, 00:08 ]
Dla tych co jadą do Marsa x Płowiecka wystarczy tych linii co są. Tu chyba chodzi aby 515 i 408 miało wspólny przystanek gdyż obie linie jadą do Rembertowa , i można wsiadać w co przyjedzie pierwsze.Colony pisze:To będzie trochę koniec tej linii, bo nie będzie miała wspólnego przystanku z pośpiechami przy Politechnice.
Aby linie jadące do Rembertowa były razam i nie trzeba było decydować na który przystanek iść. Tylko to mi przychodzi do głowy. Poczekajmy do wtorku , zobaczymy jak to umotywują rajcy z Rembertowa.MeWa pisze:Tylko po co? W czym lepszy jest kraniec przy GUS-ie od tego przy Politechnice, biorąc pod uwagę gorszą przesiadkę z metra?
-
geograf_OSU
Kombinacje alpejskie...niech zrobią to 515 na trasie Rembertów - Kolonia
Os. Górczewska i będzie dobrze, przynajmniej w weekendy do Promenady da się dojechać z Zachodniego. Tylko pytanie co wtedy z przystankiem ZAMIENIECKA?
Dać czy nie dać, o to jest pytanie.
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
Faktycznie. Przepraszam. Ale cel jaki komuś przyświeca chyba pozostaje ten sam. Linie do Rembertowa (408,515) z jednego przystanku. Ponieważ to pomysł ZTM to obawiam się że jest większe prawdopodobieństwo takiej zmiany , niż gdyby to chcieli rajcy z Rembertowa. Co do trasy przy takiej zmianie to może z trasy "Ł" w lewo w Waryńskiego , przystanek pod Rivierą (jedynie dla 515 z czarnymi liniami), potem w Batorego , al.Niepodległości i pod GUS(powrót bezpośrednio prosto trasą "Ł".geograf_OSU pisze:zauwaz ze to nie jest pomysl Rembertowa tylko ZTM...Sadek pisze:Poczekajmy do wtorku , zobaczymy jak to umotywują rajcy z Rembertowa.
W tym sęk że ludzie z Rembertowa chcieli aby 515 jeździła Grochowską i TŁ a nie TS. Dlatego wstępna propozycja ZTM (515 do Ursusa) nie weszła w życie.ITS A 218 pisze:Jak ZTM chce coś zrobić z 515 to może należy je skierować z Rembertowa-Kolonii przez TS i po trasie 401 do Ursusa tak jak to miało mieć miejsce gdy wprowadzono projekt zmian.