Robimy elegancki łuczek wokół wagonowni PKP Intercity...R-11 Kleszczowa pisze: Wątpię żeby ZTM zdecydował się puścić linię na Dudziarską od strony OlszynkiOIDP to Chłopickiego jest tam nieprzejezdna. Chociaż niezbadane są wyroki organizatora...
137 na Dudziarskiej
Moderator: Wiliam
- Colony
- Kontakt:
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Właśnie o tym łuczku mówię - OIDP to właśnie on jest nieprzejezdnyColony pisze:Robimy elegancki łuczek wokół wagonowni PKP Intercity...R-11 Kleszczowa pisze: Wątpię żeby ZTM zdecydował się puścić linię na Dudziarską od strony OlszynkiOIDP to Chłopickiego jest tam nieprzejezdna. Chociaż niezbadane są wyroki organizatora...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Colony
- Kontakt:
Raczej niespecjalnie, bo brak przesiadki w jedną stronę przy Okularowej...R-11 Kleszczowa pisze:Myślę, że taka trasa byłaby ciekawa.PiotrekP pisze:To może: MARYSIN - Korkowa - Chełmżyńska - Chłopickiego - DUDZIARSKA - Korkowa - Chełmżyńska - Chłopickiego - MARYSIN
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2007-11-13, 16:32 ]
Dodano cytat.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Do Rafii nie jest tak specjalnie dalekoColony pisze:Raczej niespecjalnie, bo brak przesiadki w jedną stronę przy Okularowej...R-11 Kleszczowa pisze:Myślę, że taka trasa byłaby ciekawa.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na google maps to Piękna nazywa sie Plac Artura Zawiszy, a Włochowska i Chlylońska stanowią piękny objazd dla rozkopanych alejmarian pisze:Na googlemaps wygląda na przejezdny..R-11 Kleszczowa pisze:Właśnie o tym łuczku mówię - OIDP to właśnie on jest nieprzejezdny
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Racja.R-11 Kleszczowa pisze:Na google maps to Piękna nazywa sie Plac Artura Zawiszy
No nie tu trochę przesadziłeśR-11 Kleszczowa pisze:a Włochowska i Chlylońska stanowią piękny objazd dla rozkopanych alej
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie przesadziłem. Mówię o odcinku na północ od PKP WARSZAWA OLSZYNKA GROCHOWSKA.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
kozioł
Połączenie rodzin więziennych+ socjalne mieszkaniaTam i o 18 jest nieciekawie... Socjal to się nazywa
Moja Mama dała mi taką radę: Jak zobaczysz trzy białe bloki na Olszynce to uciekaj gdzie się da
Moim zdaniem podjazdy tam są zbędne, zasuwać z buta, jeśli nie potrafią uszanować tego co mają
Jechać cały czas Chłopickiego i już. Na wysokości Dudziarskiej dać słupek i wszystko
To najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
kozioł pisze:Połączenie rodzin więziennych+ socjalne mieszkaniaTam i o 18 jest nieciekawie... Socjal to się nazywa![]()
Moja Mama dała mi taką radę: Jak zobaczysz trzy białe bloki na Olszynce to uciekaj gdzie się da![]()
Moim zdaniem podjazdy tam są zbędne, zasuwać z buta, jeśli nie potrafią uszanować tego co mają
Jechać cały czas Chłopickiego i już. Na wysokości Dudziarskiej dać słupek i wszystko
To najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie
Stereotyp. Tam mieszkają tacy ludzie, którzy tak samo zapłacą za bilet jak Ty czy ja. Tak samo mają prawo do komunikacji. Tam nie mieszkają sami menele. Szereg osób dostawało tam tymczasowe mieszkania okresowo i co? - i zostawali tam na zawsze. Pomyśl czasem co czują tacy ludzie, a nie jako 15-latek mieszasz ich z najgorszym menelstwem
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S
http://warszawa.wikia.com/wiki/Osiedle_DudziarskaR-11 Kleszczowa pisze:kozioł pisze: Połączenie rodzin więziennych+ socjalne mieszkania![]()
Moja Mama dała mi taką radę: Jak zobaczysz trzy białe bloki na Olszynce to uciekaj gdzie się da![]()
To najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie![]()
Stereotyp. Tam mieszkają tacy ludzie, którzy tak samo zapłacą za bilet jak Ty czy ja. Tak samo mają prawo do komunikacji. Tam nie mieszkają sami menele. Szereg osób dostawało tam tymczasowe mieszkania okresowo i co? - i zostawali tam na zawsze. Pomyśl czasem co czują tacy ludzie, a nie jako 15-latek mieszasz ich z najgorszym menelstwem![]()
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czy to, że kogoś nie stać na opłaty oznacza, że jest degeneratem. Ja nie twierdze, że jest tam bezpiecznie, miło i sielankowo - mnie wkurzyła wypowiedź kozła, który dzieli ludzi na lepszych i gorszych
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Byłem na Dudziarskiej kilka razy, dojechałem tam na rowerze (bo inaczej nie da rady) i nigdy nie widziałem nic, co miałoby mnie skłonić do negatywnej opinii na temat mieszkańców tych bloków.
Władze nie mają powodu, by nie spełnić obietnic, danych mieszkańcom tych okolic, zwłaszcza, że jak do tej pory nie było w Warszawie pojazdów, które mogłyby tam liniowo wjeżdżać.
Zastanawia mnie jedno: gdy pojawiły się pierwsze pomysły uruchomienia komunikacji minibusami w niedostępnych dla "dużych" pojazdów miejscach lub miejscach, gdzie "duże" autobusy będą niedochodowe była mowa o uruchomieniu linii na Radiowej do osiedli przy Forcie Babice. Jest tam kilka bloków, ogródki działkowe i jednostka wojskowa. Co się stało z tym pomysłem?
Władze nie mają powodu, by nie spełnić obietnic, danych mieszkańcom tych okolic, zwłaszcza, że jak do tej pory nie było w Warszawie pojazdów, które mogłyby tam liniowo wjeżdżać.
Zastanawia mnie jedno: gdy pojawiły się pierwsze pomysły uruchomienia komunikacji minibusami w niedostępnych dla "dużych" pojazdów miejscach lub miejscach, gdzie "duże" autobusy będą niedochodowe była mowa o uruchomieniu linii na Radiowej do osiedli przy Forcie Babice. Jest tam kilka bloków, ogródki działkowe i jednostka wojskowa. Co się stało z tym pomysłem?
15/12/2005-12/7/2019
-
Krzysiek_S