Kolega napisał w wiadomości sms pisze:4868 2/122. Co ciekawe ten gniot ma dupę jak nowe gnioty dla MZA
Modernizacje - 2008
Moderator: vernalisadonis
Dzisiaj jeździ na 701, niestety widziałem ją tylko od jej nowego tyłka, więc nie podam Ci brygady, notabene poinformowałem już o tym rano w "Nowościach taborowych", gdzie jaśnie pan moderator kazał nam wpisywać modernizacje po jelczu.Kozik pisze:A na jakiej brygadzie na 406 jeździ dzisiaj biała dama (4590)
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A nie 3322R-9 Chełmska pisze:3310 - 162
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czyli znaczy się, że 10 Coś mi się po merdało.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"