Działanie sygnalizacji i instruktora wskazują, że prąd jednak był... A we środę, to był 12-ty. Przynajmniej na moim kalendarzutygrys pisze:W DNIU 2008-03-11 (ŚRODA) NA ODCINKU BOERNEROWO-KOŁO NIEBYŁO PRĄDU- MIJANKOWA SYGNALIZACJA NA JEDNOTORZE DZIAŁAŁA W TRYBIE AWARYJNYM. TRAMWAJOWY INSTRUKTOR WPUSZCZAŁ PO JEDNEJ BRYGADZIE NA ODCINEK MARYNIN-BOERNEROWO-MARYNIN (OPÓŻNIENIA SIĘGNEŁY PONAD 2 GODZIN STAN NA 19.00)
Eksploatacja jednotoru na Boernerowo
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie krzycz.tygrys pisze:W DNIU 2008-03-11 (ŚRODA) NA ODCINKU BOERNEROWO-KOŁO NIEBYŁO PRĄDU- MIJANKOWA SYGNALIZACJA NA JEDNOTORZE DZIAŁAŁA W TRYBIE AWARYJNYM. TRAMWAJOWY INSTRUKTOR WPUSZCZAŁ PO JEDNEJ BRYGADZIE NA ODCINEK MARYNIN-BOERNEROWO-MARYNIN (OPÓŻNIENIA SIĘGNEŁY PONAD 2 GODZIN STAN NA 19.00)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
A tak w ogóle, to jak teraz ta 20 działa, ktoś wie? Czy problemy ze staniem na mijankach i rozlatywaniem się rozkładu zniknęły?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Z tego co widzę to faktycznie wszystko teraz ładnie działa. A tak z innej beczki: czy wiadomo coś o przekładaniu torowiska 20 z powodu budowy S-8?Bastian pisze:A tak w ogóle, to jak teraz ta 20 działa, ktoś wie? Czy problemy ze staniem na mijankach i rozlatywaniem się rozkładu zniknęły?
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja znam dwie sprzeczne wersje... 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Horyzontu nie znam, zaś sprzeczna jest długość...
A jak!!! Wiesz jakie plusy miałbyś u nie jednego mieszkańca Pragi. Choć z drugiej strony nie mieliby z czego się śmiać jak na Bemowie nie bedzie tramwajówa/p TALENT pisze:No to dla towarzystwa niech szlag trafi 2,13,23,24 , jak szaleć to szaleć.
A tak na poważnie zlikwidowane muchowozy na Bemowie mogłyby wzmocnić 9, 17, 25, 33.
A jeszcze pewnie zostałoby kilka wagonów na utworzenie trójskładów na wypełnionej po brzegi CZWÓRCE
Wiedzieli, że tramwaje na Bemowie wożą muchy a jednak zdecydowali się władować tyle szmalu w trawe , po której raz na godzinę przejedzie jakiś paralityk zamiast kupić sobie kolejną wyspę
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Coś oprócz spamowania masz do powiedzenia?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
matemaciek
- Kontakt:
Właśnie przeczytałem cały temat. Teraz to już musztarda po obiedzie, ale: a gdyby tak któraś z linii kończących na Kole co drugi / co trzeci kurs robiła na Boernerowo? Wiem, że to trochę "nieeleganckie rozwiązanie", ale jak z jego wykonalnością? Pytam bom ciekaw, dlaczego się taka propozycja nie pojawiła...
Error 404: signature not found.
Opóźnień przywożonych z miasta. Z tego powodu 20 miała marną częstotliwość, bo nikt nie chciał ryzykować wpuszczenia dwóch składów na jednotor.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Co wyłącznie negatywnie świadczy o braku odpowiedniej infrastruktury (światła itp.) i założeniu z góry o samobójczych zapędach motorniczych. Te mijanki to chyba po coś tam kiedyś budowali?pawcio pisze:bo nikt nie chciał ryzykować wpuszczenia dwóch składów na jednotor.
14.07.2008 - i starczy...
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)