Soliny i Libera - technika, eksploatacja, opinie
Bo zawieszenie padło przez dziury na Dudziarskiej
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
-
jacek
- Zbanowany
Zapewne stoi w pogotowiu,bo podmiana z samego Grodz.Maz jest troche klopotliwa.solaris8315 pisze:Ale już wrociła. Drugie A649 stoi podobno na Klementowickiej.ikarus pisze:Zaraz ale grodzio podmieniał Solinę na taka o identycznym numerze z herbem Grodziska Mazowieckiego. Pierwszam Solina miała jakieś problemy z ogrzewaniem oraz zawieszeniem.
To że ponoć stoi w na Klementowickiej swiadczy o ich awaryjności
Będę rano w tej okolicy to sprawdzę plotkę, czy wiarygodna, ale mam nadzieje że jest wóz zastepczy w pogotowiu
-
jacek
- Zbanowany
I dlatego zapewne druga stoi w razie jakiejs awarikozioł pisze:Grodziowa Solina trochę już ma
Po ich usunieciu, raczej mozna spodziewac się kolejnychkozioł pisze:więc awarie zostały usunięte wcześniej
[ Dodano: 2008-03-30, 21:37 ]
No jest ich trochę i chyba mieszkańcy Dudziarskiej nie mieli by nic przeciwko takiej zmianie i abstrakcjisolaris8315 pisze:Mało Scań na placu mają ?Będę rano w tej okolicy to sprawdzę plotkę, czy wiarygodna, ale mam nadzieje że jest wóz zastepczy w pogotowiu
Ja też bym chcial zobaczyć taką nowiutką Scanie na 137, tylko ciekawe, jakby zareagowal ZTM, gdyby taka sytuacja zaistniala
Przegladając tabor PKS GM na TWB wypatzryłem sporo ciekawych wozów, ktore mogly by byc wozami zastepczymi dla wozu A649, a jednoczesnie były by ciekawym dziwadlem na tej lini
Ja w ogóle chciałbym zobaczyć jak skręca w Dudziarską z tej szutrówki 
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Albo Autosana H9-35 z klamkami, ciekawe jak sterownik z kasownikami tam by władowali.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
heheh BTW - czy H6 ktore kiedyś, kiedyś jeździły na 104 są jeszcze w użyciu?Filip7370 pisze:Albo Autosana H9-35 z klamkami, ciekawe jak sterownik z kasownikami tam by władowali.
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kazik - Cztery pokoje
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kazik - Cztery pokoje